6 Νοε 2016

Είναι ο Στουράρο ο… Ιταλός «Ερνάνες»;

Ο Στέφανο Στουράρο χρειάζεται πολλή δουλειά. Όχι μόνο για να κάνει καριέρα στη Γιουβέντους αλλά για να δείξει πως κάτι έχει να προσφέρει στο ιταλικό ποδόσφαιρο.

Αν θέλει να είναι κάποιος δίκαιος προς τον Ερνάνες (ο Βραζιλιάνος έχει φάει μεγάλο κράξιμο φέτος), μπορεί να πει ο Στουράρο είναι ο… Ιταλός Ερνάνες.

Ο μέσος της Γιουβέντους που η ομάδα του ετοιμάζει ανανέωση του συμβολαίου του, σύμφωνα με τα τελευταία ρεπορτάζ, χρειάζεται ν’ αποδείξει πολλά. Δεν έχει κάνει τη διαφορά μέχρι τώρα στο Τορίνο, όποτε και αν του έχει ζητηθεί να προσφέρει τις υπηρεσίες του.


Έχει δείξει κάποια στοιχεία αλλά δεν έχει αποδείξει πως είναι μια σημαντική μονάδα. Η Γιουβέντους, όπως και το ιταλικό ποδόσφαιρο, μπορούν και χωρία αυτόν. Ίσως να μην τα καταφέρει ποτέ, αλλά θα πρέπει να ο παλέψει για τη δική του υστεροφημία.

Το γεγονός πως παίζει κάποιες φορές βασικός, δεν πρέπει να του λέει και πολλά.

Εδώ, στη Γιουβέντους που δαπανήθηκαν περισσότερα από 150 εκατ. ευρώ για μεταγραφές, έχει (σχεδόν) καθιερωθεί ο… Ερνάνες! Ο Ιταλός «Ερνάνες» θα δυσκολευόταν;


1 σχόλιο:

  1. Δεν θα εξελιχθεί πότε. Γιατί πολύ απλά δεν γνωρίζει καθόλου ποδόσφαιρο. Το ιδανικό θα ήταν να πουληθεί αν γίνει πρόταση όπως έγινε για αυτον το καλοκαίρι.

    ΑπάντησηΔιαγραφή