7 Νοε 2016

Ο Μπονούτσι απαντάει αν πήρε τηλέφωνο τη Σίτι και επισημαίνει τη θέση που θέλει ενίσχυση η Γιουβέντους

Ο Λεονάρντο Μπονούτσι μίλησε για την απόδοση της ομάδας, την ενίσχυση που χρειάζεται και το αν... πήρε τηλέφωνο την Μάντσεστερ Σίτι το καλοκαίρι.

Ο διεθνής αμυντικός έκανε δηλώσεις στη Domenica Sportiva το βράδυ της Κυριακής και αναφέρθηκε σε διάφορα θέματα, όπως για παράδειγμα το αν η Γιουβέντους παίζει ή όχι καλά.

«Προσωπικά, ειλικρινά, θα νικούσα όλα τα ματς με 1-0 μέχρι το τέλος της σεζόν. Θα έρθει και το όμορφο ποδόσφαιρο στη συνέχεια. Οσο νικάμε, πάντως, χωρίς να παίζουμε και τόσο καλά, σημαίνει ότι η ομάδα είναι ζωντανή και το μέλλον θα είναι ωραίο», είπε ο Μπονούτσι, ο οποίος ρωτήθηκε για το αν και πού χρειάζεται μεταγραφική ενίσχυση η Γιούβε.


«Δεν είναι δικά μου θέματα αυτά αλλά ίσως να χρειαζόμαστε κάτι στο κέντρο. Αρκετοί παίκτες δεν είναι στο 100% στα χαφ, ο Ασαμόα είναι εκτός, οι Λεμινά και Στουράρο δεν είναι ακόμη σε φουλ ρυθμό, το ίδιο και ο Μαρκίζιο μετά από απουσία τόσων μηνών. Η μεσαία γραμμή είναι ο μόνος τομέας που χρειαζόμαστε ενίσχυση. Ενίσχυση για να αποκτήσουμε βάθος».

Από εκεί και πέρα, σχετικά με όσα είπε πριν εβδομάδες ο διευθυντής της Μάντσεστερ Σίτι, ότι δηλαδή ο Μπονούτσι το καλοκαίρι επικοινώνησε με την αγγλική ομάδα για να εκφράσει την επιθυμία του να πάρει μεταγραφή, ο Λεονάρντο είπε: «Δεν κάλεσα κανέναν. Ούτε αυτοί με κάλεσαν απευθείας».


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου