11 Νοε 2016

Τι φέρεται να έχει εκμυστηρευτεί ο Βιντάλ στον Εβρά

Για τον Αρτούρο Βιντάλ γράφει ιταλική ιστοσελίδα, ορμώμενη και από μια ατάκα του Κάρλο Αντσελότι.

Ο προπονητής της Μπάγερν Μονάχου ήταν καλεσμένος σε εκπομπή της ιταλικής τηλεόρασης πριν λίγες μέρες και κάποια στιγμή αναφέρθηκε στον Χιλιανό μέσο, λέγοντας ότι είναι πολύ δεμένος με τη Γιουβέντους και ότι συνέχεια μιλάει για τους μπιανκονέρι.

Σύμφωνα με το Calciomercato, λοιπόν, ο Βιντάλ δεν αισθάνεται στο Μόναχο όσο καλά πίστευε ότι θα αισθανόταν όταν έπαιρνε μεταγραφή το 2015, ή όσο καλά ένιωθε στην τετραετία που παρέμεινε στο Τορίνο.


Ετσι, σύμφωνα με το ρεπορτάζ, μιλάει συνεχώς με τον Πατρίς Εβρά τις τελευταίες εβδομάδες και του έχει εκμυστηρευτεί ότι θέλει να επιστρέψει στη Γιούβε και ότι πιστεύει πως μπορεί να πείσει τις δύο ομάδες να συζητήσουν το καλοκαίρι και να τα βρουν.

Υπερβολικά ακούγονται όλα αυτά αλλά ποτέ δεν ξέρεις...

Δείτε όλες τις μεταγραφικές εξελίξεις της Γιουβέντους στην ειδική ενότητα Μεταγραφές.


1 σχόλιο:

  1. ΔΗΛΑΔΗ ΤΙ; ΑΠΑΡΑΤΤΑΣ ΜΙΑ ΓΚΟΜΕΝΑ ΛΕΓΟΝΤΑΣ ΣΕ ΕΠΙΣΗΜΕΣ ΔΗΛΩΣΕΙΣ ΟΤΙ ΤΟ ΕΚΑΝΕΣ ΓΙΑΤΙ ΓΟΥΣΤΑΡΕΙΣ ΜΙΑ ``ΚΑΛΥΤΕΡΗ`` ΑΠΟ ΑΥΤΗ..ΚΑΙ ΑΛΛΑ ΠΟΛΛΑ.., ΚΑΙ ΟΤΑΝ Η ΚΑΝΟΥΡΙΑ ΓΚΟΜΕΝΑ ΔΕ ΣΟΥ ``ΚΑΘΕΤΑΙ`` ΟΠΩς ΓΟΥΣΤΑΡΕΙς ΞΑΝΑΓΥΡΝΑΣ ΟΠΟΤΕ ΘΕς ΣΤΗΝ ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΗ, ΤΗΝ ΟΠΟΙΑ ΜΕ ΤΡΑ ΛΟΓΙΑ ΣΟΥ ΗΘΕΛΕΣ ΝΑ ΥΗΝ ΞΕΦΤΥΛΙΣΕΙΣ;;; Ε ΟΧΙ ΡΕ ΚΑΡΑΓΚΙΟΖΗ, ΠΟΥ ΤΟ ΕΠΑΙΖΕΣ ΚΑΙ ΓΚΟΜΕΝΟΣ ΣΤΟ ΤΟΡΙΝΟ(..ΔΕΣ ΕΚΞΕΙ ΦΑΤΣΑ ``PLAYBOY``... ΤΟΝ ΚΑΡΑΓΚΙΟΖΗ..ΠΑΛΙ ΚΑΛΑ ΠΟΥ ΤΗ ΓΛΥΤΩΣΕΣ ΠΑΡΑ ΤΡΙΧΑ..ΤΟ ΞΕΡΩ ΠΟΛΥ ΚΑΛΑ ΑΥΤΟ0... ΤΙ ΕΙΝΑΙ Η ΓΙΟΥΒΕ` ``ΓΚΟΜΕΝΑ ΚΑΨΟΥΡΑ`` ΜΑΖΙ ΣΟΥ Ή ΜΑΓΑΖΙ ΣΟΥ ΝΑ ΠΗΓΑΙΝΟΕΡΧΕΣΑΙ ΟΠΟΤΕ ΘΕΣ;;;; ΑΝ Η ΓΙΟΥΒΕ ΤΟΝ ΞΑΝΑΠΑΡΕΙ, ΓΙΑ ΜΕΝΑ, ΜΕ ΤΙΣ ΔΗΛΩΣΕΙΣ ΠΟΥ ΕΧΕΙ ΚΑΝΕΙ, ΘΑ ΕΙΝΑΙ ΕΝΑ ΑΠΟ ΤΑ ΜΕΓΑΛΥΤΕΡΑ ΣΦΑΛΜΑΤΑ ΣΤΗΝ ΙΣΤΟΡΙΙΑ ΤΗΣ..

    ΑπάντησηΔιαγραφή