21 Νοε 2016

Η μεγάλη απόφαση που καλείται να πάρει ο Ιγκουαΐν

Το κλίμα που έχει διαμορφωθεί στην Αργεντινή για τον Γκονσάλο Ιγκουαΐν, μπορεί να αποδειχθεί πολύ καλό για τη Γιουβέντους.

Ο Αργεντίνος έχει μπει στο στόχαστρο των συμπατριωτών του, όπως και ο Σέρχιο Αγκουέρο της Μάντσεστερ Σίτι, για τα άσχημα αποτελέσματα, με συνέπεια να ακούσει αποδοκιμασίες όταν μπήκε αλλαγή στο ματς με την Κολομβία.

Αυτές οι αποδοκιμασίες αποτέλεσαν και αποτελούν ακόμη θέμα συζήτησης, με τον Γκονσάλο να καλείται να πάρει μια σημαντική απόφαση.

Αυτό, τουλάχιστον, υποστηρίζουν Ιταλοί δημοσιογράφοι, ο αριθμός των οποίων αυξάνεται συνεχώς. Τι υποστηρίζουν;


Οτι έχοντας φτάσει σχεδόν 29 ετών, ο Ιγκουαΐν θα πρέπει να αποφασίσει να αποσυρθεί από την εθνική ομάδα της χώρας του και να αφοσιωθεί στη Γιουβέντους και στο πώς θα κατακτήσει όλους τους τίτλους με τη φανέλα της.

Το να πάει στην πατρίδα του για να ακούει αποδοκιμασίες και να ξέρει ότι θα τον κατηγορούν για κάθε άσχημο αποτέλεσμα, δεν έχει νόημα πλέον. Αυτό λένε και γράφουν Ιταλοί δημοσιογράφοι, οι οποίοι ουσιαστικά καλούν τον Ιγκουαΐν να πάρει τη μεγάλη απόφαση και να συγκεντρωθεί αποκλειστικά στη Γιούβε, στην οποία νιώθει όλο και πιο άνετα.


1 σχόλιο:

  1. Να τους διαψεύσει και να διακριθεί με την αργεντινη !!! αυτό θα έκανε ένας πολεμιστής,που δεν το βάζει κάτω!! έχει πολύ ταλέντο ή αργεντινη... σπουδαίους ποδοσφαιριστές!

    ΑπάντησηΔιαγραφή