15 Δεκ 2016

Ντιμπάλα: Μας λείπει η ποιότητα του Πογκμπά αλλά τους λείπουμε και εμείς, ας δει κάποιος τη βαθμολογία της Μάντσεστερ

Για όλους και για όλα μίλησε ο Πάουλο Ντιμπάλα στη συνέντευξή του στην Corriere dello Sport. Διαβάστε τι έχει πει ο για τον ίδιο και όχι μόνο.

Ακολουθούν τα κυριότερα σημεία της συνέντευξης του Αργεντίνου άσου...

Για το αν η Ρόμα είναι ο αντίπαλος της Γιουβέντους στη μάχη του τίτλου: «Αυτό λέει η βαθμολογία αυτή την στιγμή αλλά η αλήθεια είναι ότι όλοι είναι αντίπαλοι μας. Νικάμε για χρόνια και είναι φυσιολογικό να συμβαίνει αυτό. Είναι νωρίς αλλά αν νικήσουμε το Σάββατο θα στείλουμε ένα δυνατό μήνυμα σε όσους ακολουθούν».

Για τον Πιάνιτς: «Τον βλέπω ήρεμο, είναι σπουδαίος επαγγελματίας. Στην προπόνηση αστειευτήκαμε αυτές τις ημέρες για την φιλία του με τον Ναϊνγκολάν, τον ρωτήσαμε αν όντως, όπως έλεγε το καλοκαίρι, σταμάτησε να του μιλάει επειδή ήρθε στη Γιουβέντους. Δεν μας απάντησε...».


Για τους Ιγκουαΐν και Μάντζουκιτς: «Το να γίνεται κριτική είναι η μοίρα των πιο δυνατών. Εχει συμβεί και στον Μέσι, λογικό είναι να συμβεί και στον Γκονσάλο. Δεν μπορούμε να του ζητήσουμε κάτι παραπάνω όμως. Σκοράρει σημαντικά γκολ, δίνει πάντα τον καλύτερο του εαυτό και βοηθάει την ομάδα με πολλούς τρόπους. Είναι ευτυχισμένος επειδή είναι στη Γιουβέντους. Τον παρακολουθώ πάντα και προσπαθώ να μάθω από αυτόν. Εκτός γηπέδου κάνουμε πολύ παρέα αλλά όχι μόνο με αυτόν. Είμαστε ένα ωραίο δεμένο γκρουπ και νομίζω πως αυτό φαίνεται και στο γήπεδο. Οσο για τον Μάριο, είναι το ίδιο σημαντικός με τον Γκονσάλο. Νομίζω πως μπορούμε να παίξουμε και οι τρεις μαζί στην 11άδα, με τα χαρακτηριστικά που έχουμε, ίσως κατά τη διάρκεια του αγώνα, αν όχι από την αρχή».

Για το Σούπερ Καπ: «Δεν έχουμε ξεχάσει την ήττα από την Μίλαν στο Σαν Σίρο. Θα είναι μια εκδίκηση, θέλουμε το πρώτο τρόπαιο της σεζόν».

Για την Μπαρτσελόνα: «Είναι μόνο φήμες, είμαι πολύ δεμένος με την μπιανκονέρα φανέλα. Ο κόσμος θα πρέπει να καταλάβει ότι έχω μια πραγματικά πολύ δυνατή σχέση με την Γιούβε και δεν πρέπει να ασχολείται με αυτές τις φήμες. Το νούμερο μου, πάντως, θα είναι πάντα το 21».


Για τον Πογκμπά: «Είμαστε σε επαφή, μας λείπει η ποιότητα του στο γήπεδο, όπως και οι πλάκες στα αποδυτήρια. Και εμείς, όμως, λείπουμε στον Πολ. Αρκεί να δει κάποιος τη δική μας βαθμολογία και αυτή της Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ».

Για τον Αλέγκρι: «Εχουμε μια πολύ ωραία σχέση. Μιλάει μαζί μας, μας βοηθάει στα πάντα, βοηθάει στο να έχουμε αυτό το υπέροχο κλίμα. Μου έχει δώσει, από την πρώτη μου μέρα στη Γιουβέντους, πολύτιμες συμβουλές και συνεχίζει να το κάνει».

Για τον Τότι: «Είναι μέρος της παγκόσμιας ιστορίας του ποδοσφαίρου, πάντα τον θαύμαζα».


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου