14 Ιαν 2017

«Ο Ντιμπάλα πρέπει να είναι συνεχώς σε επαφή με την μπάλα, αν δε συμβαίνει αυτό, εκνευρίζεται, δεν αισθάνεται άνετα»

Στη μεγάλη συνέντευξη που έδωσε ο Γκονσάλο Ιγκουαΐν στην εφημερίδα του Τορίνο, μίλησε εκτενώς για τη σχέση του με τον Πάουλο Ντιμπάλα.

Ας δούμε τι απάντησε για τη σχέση που έχει με τον παρτενέρ του στην επίθεση της Γιουβέντους.

Για το αν ο Ντιμπάλα του ζήτησε συμβουλές για το μέλλον του: «Δεν είμαι από αυτούς τους φίλους που επεμβαίνουν σε όλα. Ο Πάουλο δεν μου ζήτησε τίποτα. Τον βλέπω ήρεμο, δεν έχει επηρεαστεί από το θέμα της ανανέωσης».

Για το αν ο Ντιμπάλα μπορεί να μείνει στη Γιουβέντους για όλη την καριέρα του: «Είναι νέος, 23 ετών. Θα εξαρτηθεί από αυτόν και από την διοίκηση. Πιστεύω πως ναι, πάντως, είναι παίκτης Γιουβέντους. Ο Πάουλο πρέπει να παραμείνει ήρεμος και η μόνη του σκέψη πρέπει να είναι το να δουλεύει συνεχώς για να γίνει ένας τεράστιος ποδοσφαιριστής και να παραμείνει για πολλά χρόνια στο υψηλότερο επίπεδο. Εχει την ποιότητα για να το κάνει».


Για το πώς βλέπει ο ίδιος τον Ντιμπάλα: «Ο Πάουλο είναι ο τύπος ποδοσφαιριστή που πρέπει να είναι συνεχώς σε επαφή με την μπάλα. Αν δεν συμβαίνει αυτό, εκνευρίζεται, δεν αισθάνεται άνετα. Είναι φαινόμενο και θα γίνει ακόμη πιο δυνατός».

Σχετικά θέματα

Μεγάλη συνέντευξη του Ιγκουαΐν στην Tuttosport: Θα συμβούλευα τον Μέσι να έρθει εδώ, στη Γιουβέντους. «Εγώ, η Γιούβε, ο Ντιμπάλα και η Νάπολι», είναι ο τίτλος της Tuttosport για τη συνέντευξη που παραχώρησε ο Γκονσάλο. [Ολόκληρο το θέμα +]


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου