31 Ιαν 2017

Ιγκουαΐν για Μάντζουκιτς: Είναι πραγματικά παράδειγμα, τρέχει συνεχώς και θυσιάζεται για την ομάδα

Ο Γκονσάλο Ιγκουαΐν σχολίασε όσα είπε για αυτόν ο Μαουρίτσιο Σάρι, ευχαρίστησε τη Νάπολι αλλά τώρα θέλει να νικήσει ως ευτυχισμένος μπιανκονέρο και αποθέωσε τον Μάριο Μάντζουκιτς.

«Η εκτίμηση που έχω για τον Σάρι είναι μεγάλη, ξέρει τι αισθάνομαι για αυτόν. Πέρασα έναν πολύ όμορφο χρόνο μαζί του και συμφωνώ μαζί του ως προς το γεγονός ότι η σχέση μας θα διαρκέσει πολλά χρόνια. Ξέρω πόσο με εκτιμάει και ξέρει πόσο τον εκτιμώ, όπως εκτιμώ και ευχαριστώ τους συμπαίκτες μου στη Νάπολι για όσα μου πρόσφεραν», ήταν το σχόλιο του Αργεντίνου φορ για τις δηλώσεις του προπονητή της Νάπολι και συνέχισε...

«Τώρα είμαι στη Γιουβέντους, έχω μια σχέση τεράστιου σεβασμού με τον Μασιμιλιάνο Αλέγκρι και συνεχώς προσαρμόζομαι και μαθαίνω καλύτερα τον προπονητή και τους συμπαίκτες μου. Είμαι μόλις έξι μήνες στη Γιούβε, ακόμη μαθαίνω τους συμπαίκτες μου και αυτοί εμένα. Ολα είναι πολύ ωραία, ήταν στόχος για μένα να έρθω σε μια ομάδα όπως η Γιουβέντους και θέλω να νικήσω με αυτή τη φανέλα».


Ο Ιγκουαΐν ρωτήθηκε για τον Πάουλο Ντιμπάλα και για την συμπεριφορά του την στιγμή που έγινε αλλαγή στο ματς με την Σασουόλο, για να απαντήσει: «Ο Πάουλο πρέπει να μείνει ήρεμος, ξέρει ότι είναι σημαντικός για την ομάδα. Εγινε αυτό που έγινε αλλά τελείωσε το θέμα».

Τέλος, σχετικά με τον Μάριο Μάντζουκιτς, ο Αργεντίνος σχολίασε: «Το είπε και ο Αλέγκρι, ο Μάριο πιτσιρικάς έπαιζε εξτρέμ οπότε αισθάνεται άνετα αγωνιζόμαστε αριστερά στο 4-2-3-1. Είναι πραγματικά παράδειγμα για εμάς το να βλέπουμε πώς τρέχει συνεχώς και πώς θυσιάζεται για την ομάδα. Ολη η ομάδα είναι πολύ χαρούμενη με αυτό που κάνει».

2 σχόλια:

  1. Ε και τι είναι αυτό..!! Κι εγώ αν μπω θα τρέχω και θα θυσιάζομαι για την ομάδα.. και πολύ περισσότερα ακόμα.. ΤΗΝ ΔΟΥΛΕΙΆ ΜΟΥ, ΑΥΤΉ ΓΙΑ ΤΗΝ ΟΠΟΙΑ ΑΓΟΡΑΣΤΗΚΑ ΘΑ ΤΗΝ ΚΑΝΩ, ΝΑ ΒΑΖΩ ΓΚΟΛ ΔΗΛΑΔΗ;; ΑΥΤΟ ΜΕΤΡΑΕΙ ΓΙΑ ΤΟΝ ΕΠΙΘΕΤΙΚΟ... ΤΑ ΑΛΛΑ ΟΛΛΑ ΕΙΝΑΙ... ΜΝΟ ΓΙΑ ΝΑ ΛΕΜΕ... (Δυστυχώς ο Μάντζουκιτς ανήκει σε ένα παλιομοδίτικο στυλ ποδοσφαίρου, που κάνεις σέντρες για να μπει γκολ με κεφαλιά από ένα ψηλό αλλά αργό φορ.. Ο Μοράτα π.χ. θα προσέφερε πολύ περισσότερα στο ρόλο που καλείται να παίξει ο αγαπημένος του Αλέγκρι.., και που για να είμαστε δίκαιοι τον κατάφερε για έναν αγώνα, γιατί δεν είναι ούτε γρήγορος, ούτε έχει την ντρίπλα..δεν ξέρει μπάλλα δηλαδή, ούτε έχει την αίσθηση του γκολ..)

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Και έχεις δίκιο και δεν έχεις. Σε γενικές γραμμές σωστά τα λες αλλά η αλήθεια είναι πως όταν άλλαξε το σύστημα και είναι από την αρχή μέσα ο Μάντζουκιτς, παίζει καλύτερα η ομάδα. Και από εδώ τον έχουμε κατακρίνει αρκετές φορές τον Κροάτη. Forza Juve!

      Διαγραφή