26 Ιαν 2017

Η υποτιθέμενη συνάντηση που ανάγκασε τον Αντρέα Ανιέλι και τη Γιουβέντους να βγάλουν ανακοίνωση

Δημοσίευμα για συνάντηση του Αντρέα Ανιέλι με τους επικεφαλής των οργανωμένων οπαδών, ήταν αυτό που προκάλεσε την ανακοίνωση της Γιουβέντους (διαβάστε περισσότερα εδώ).

Συγκεκριμένα, στο Fatto Quotidiano γράφτηκε σήμερα ότι ο πρόεδρος των μπιανκονέρι συνάντησε τους ηγέτες των οργανωμένων οπαδών, οι οποίοι είναι σε δύσκολη θέση αφού θεωρούνται ύποπτοι από την εισαγγελία του Τορίνο για σχέσεις με την 'ndraghetta, την μαφία της Καλαβρίας.


Το ρεπορτάζ επικαλείται παραδοχή του πρώην ηγέτη των ultras, Φάμπιο Τζερμάνι, ο οποίος φέρεται να είπε ότι σύστησε τον Ανιέλι στον Ρόκο Ντομινέλο, ο οποίος έχει συλληφθεί για αυτή την υπόθεση.

Η εισαγγελία, όμως, δεν έλαβε υπόψιν της τα όσα είπε ο Τζερμάνι για Ανιέλι-Ντομινέλο επειδή θεωρείται αναξιόπιστος και έτσι η Γιουβέντους προχώρησε σε ανακοίνωση-προειδοποίηση προς τα ΜΜΕ. Και αυτό είναι ο λόγος που η ανακοίνωση δεν ανέφερε απλά «η Γιουβέντους ανακοινώνει» αλλά για πρώτη φορά «η Γιουβέντους και ο πρόεδρος Αντρέα Ανιέλι ανακοινώνουν...».

Σχετικά θέματα

«Η Γιουβέντους και ο Αντρέα Ανιέλι έχουν αναθέσει στους νομικούς τους την προστασία της τιμής και της αξιοπρέπειας τους». Διαβάστε περισσότερα »

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου