15 Φεβ 2017

Ντιμπάλα σε Αλέγκρι: Δε θα ξαναγίνει, ήταν λάθος μου

Ο Πάουλο Ντιμπάλα επιβεβαίωσε τον Μπέπε Μαρότα για την ανανέωση του συμβολαίου και αναφέρθηκε σε ό,τι έγινε με τον Μασιμιλιάνο Αλέγκρι στο Σασουόλο-Γιουβέντους.

Ο Μαρότα είπε πριν λίγες μέρες ότι δεν υπάρχει καμία ανησυχία για την ανανέωση του Αργεντίνου και ότι αυτό θα ανακοινωθεί στο τέλος του μήνα. Τώρα, μιλώντας σε Mediaset και Sky Italia, ο Ντιμπάλα τον επιβεβαίωσε.

«Είμαστε πάρα πολύ κοντά, απομένει πάρα πολύ λίγο. Ο μάνατζερ μου θα επιστρέψει σύντομα στην Ιταλία και θα κλείσει και τις τελευταίες λεπτομέρειες με τον Μαρότα», είπε σχετικά ο Πάουλο, ο οποίος στη συνέχεια ρωτήθηκε για την κίνηση του να μην δώσει το χέρι του στον Αλέγκρι όταν έγινε αλλαγή στο ματς με την Σασουόλο.


«Δε θα ξαναγίνει, ήταν λάθος μου», ήταν το σχόλιο του Αργεντίνου, ο οποίος στη συνέχεια αναφέρθηκε στην ασίστ για τον Ιγκουαΐν στο 0-2 επί της Κάλιαρι και στα γκολ που του λείπουν.

«Ο Γκονσάλο με ευχαρίστησε αμέσως για την ασίστ, πάντα το κάνει αυτό αμέσως μόλις η μπάλα πάει στα δίχτυα. Ναι, το γκολ μου λείπει λίγο αλλά κόντρα σε Ιντερ και Κροτόνε ήμουν και άτυχος. Είμαι ήρεμος, πάντως, γιατί παίζω καλά, παίζω όπως θέλει ο προπονητής για να βοηθάω την ομάδα».

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου