2 Φεβ 2017

Η κίνηση που πρέπει να κάνει η Ρεάλ αν θέλει να πάρει τον Ντιμπάλα

Οι Ισπανοί υποστηρίζουν ότι ο Πάουλο Ντιμπάλα είναι ο βασικός μεταγραφικός στόχος της Ρεάλ Μαδρίτης για το καλοκαίρι.

Είναι καθημερινό φαινόμενο, πλέον, οι Ισπανοί να ασχολούνται με τη Γιουβέντους, αναφέροντας διάφορα σενάρια για το ποιοι μπορεί να έρθουν και ποιοι μπορεί να φύγουν. Στη δεύτερη κατηγορία βάζουν τον Ντιμπάλα, για τον οποίο λένε ότι τον θέλει η Ρεάλ.


Συγκεκριμένα, ο ραδιοφωνικός σταθμός Cadena COPE υποστηρίζει ότι ο Αργεντίνος είναι ο βασικός στόχος των Μαδριλένων και ότι θα πρέπει πρώτα να πουλήσουν τους Χάμες Ροντρίγκες και Καρίμ Μπενζεμά για να πάρουν τα χρήματα που χρειάζονται -και τα οποία υπολογίζουν σε περισσότερα από 100 εκατ. ευρώ- αλλά και για να κάνουν χώρο στο ρόστερ προκειμένου να πείσουν τον Αργεντίνο να πει «ναι».


2 σχόλια:

  1. Καθημερινά ακούμε ότι θα φύγει ο Ντιμπάλα! Είχε δηλώσει πως θέλει να γίνει σαν τον μεγάλο Άλεξ! Εσείς έχετε κάποια πληροφορία για το τι πρόκειται να συμβεί; Κατά την γνώμη μου είναι λάθος η πώληση του Ντιμπάλα όσα λεφτά και αν πάρουμε και όποιος κι αν είναι ο αντικαταστάτης! Πρέπει να γίνει ο νέος ηγέτης της ομάδας!
    FORZA JUVE!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Η γνώμη μας είναι πως αξίζει να του δοθεί η ευκαιρία να γίνει ο νέος ηγέτης της ομάδας. Αυτό από το να γίνει, βέβαια, απέχει πολύ. Γενικά υπάρχουν «κενά» που πρέπει να βελτιώσει ο Ντιμπάλα. Και κυρίως να μεγαλώσει.

      Πληροφορία δεν έχουμε, μεταφέρουμε ό,τι γράφεται σε Ιταλία και Ευρώπη. Πάντως, ό,τι κι αν λέει ο ίδιος, αν τον θέλει κάποιος δεν είναι εύκολη η παραμονή του. Θα δούμε...

      Forza Juve!

      Διαγραφή