8 Φεβ 2017

«Η διοίκηση θέλει ν’ αλλάξει εντελώς την εικόνα του Juventus Stadium αλλά…»

Στο ντέρμπι με την Ιντερ, το πέταλο των οργανωμένων δεν έκανε κάποια από τις συνηθισμένες εντυπωσιακές κορέο.

Το πρόβλημα μεταξύ των συνδέσμων με τη διοίκηση είναι υπαρκτό και γιγαντώνει το τελευταίο διάστημα.

Σε επικοινωνία που είχε το forzajuve.gr με οργανωμένο οπαδό της Γιουβέντους από τον ιταλικό βορρά που συμμετέχει ενεργά σε σύνδεσμο, η αίσθηση που έχουμε είναι πως υπάρχει μια ηρεμία πριν την έκρηξη.


Οι οργανωμένοι βρίσκονται σε αναβρασμό, ψάχνοντας να δουν πώς θ’ αντιμετωπίσουν την επίθεση που νιώθουν πως τους γίνεται αλλά παράλληλα δε θέλουν να εκτεθούν στα μάτια των υπολοίπων γιατί θα τους έχουν όλους απέναντί τους.

«Η διοίκηση θέλει ν’ αλλάξει την εικόνα του Juventus Stadium», δηλώνει στο forzajuve.gr ένας οπαδός


«Η διοίκηση θέλει ν’ αλλάξει εντελώς την εικόνα του Juventus Stadium αλλά η Γιουβέντους είμαστε εμείς. Και εμείς…», μας είπε χαρακτηριστικά.

Είναι ο ίδιος άνθρωπος που στις 13 Οκτωβρίου του 2016 δήλωνε αποκλειστικά στο forzajuve.gr για τον ακήρυχτο «πόλεμο» με τους οργανωμένους: «Υπάρχει μεγάλη κόντρα με τη διοίκηση και αυτή τη στιγμή κερδίζει η Γιουβέντους» (δείτε το σχετικό θέμα εδώ).


Σχετικά θέματα

Απεργία στο ματς με την Ιντερ έκανε ένα από τα ιστορικά κλαμπ της Γιουβέντους και ένα γεγονός που ίσως δεν προσέξατε. Στο ντέρμπι της Γιούβε με την Ιντερ, θα παρατήρησαν πως στο κέντρο του κάτω διαζώματος υπήρχε ένα συντεταγμένο κενό. Διαβάστε περισσότερα »

Ετοιμάζεται μεγάλο ξεκαθάρισμα στους οπαδούς της Γιουβέντους και είναι ορατό ακόμη και να κλείσει ιστορικός σύνδεσμος. Θέμα χρόνου να γίνει μεγάλη έκρηξη στην curva των οργανωμένων της Γιουβέντους. Διαβάστε περισσότερα »

Μεγάλες αποκαλύψεις για τους οργανωμένους της Γιουβέντους που θα φέρουν ραγδαίες εξελίξεις. Για τους οργανωμένους οπαδούς της Γιουβέντους γράφει η Gazzetta dello Sport, με αφορμή τη διαμαρτυρία των Viking στο ματς με την Ιντερ. Διαβάστε περισσότερα »


2 σχόλια:

  1. Διαβάζω τα άρθρα σας με ενδιαφέρον. Αλλά δεν έχω καταλάβει την αιτία του πολέμου.
    Μιχάλης

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Μιχάλη καλησπέρα. Έχει ξεκινήσει από το καλοκαίρι η διαδικασία. Υπάρχου κατηγορίες πως κάποιοι εκμεταλλεύονται τα εισιτήρια για προσωπικά οφέλη (κάθε τύπου: από οικονομικά έως «χάρες»). Και εμπλέκονται, σύμφωνα με όσα διαβάζουμε τουλάχιστον, μέλη εγκληματικών οργανώσεων. Σε γενικές γραμμές αυτή είναι η διαμάχη. Forza Juve!

      Διαγραφή