7 Φεβ 2017

Ετοιμάζεται μεγάλο ξεκαθάρισμα στους οπαδούς της Γιουβέντους και είναι ορατό ακόμη και να κλείσει ιστορικός σύνδεσμος

Θέμα χρόνου να γίνει μεγάλη έκρηξη στην curva των οργανωμένων της Γιουβέντους.

Το forzajuve.gr σάς είχε ενημερώσει από τις αρχές του Σεπτέμβρη πως οι σχέσεις οπαδών-διοίκησης δεν είναι καλές. Πλέον είναι κάκιστες.

Την Κυριακή το βράδυ, αμέσως μετά το ματς με τη Ιντερ, δώσαμε την εξήγηση για το κενό που υπήρχε στο κέντρο του κάτω διαζώματος. Σύμφωνα με το ρεπορτάζ εκείνων των ημερών, οι Viking δε βρέθηκαν στο γήπεδο ως ένδειξη διαμαρτυρίας γιατί δεν τους επετράπη να περάσουν ένα συγκεκριμένο πανό.

Τα πράγματα μάλλον δεν είναι έτσι ακριβώς και θ’ ακολουθήσει νεότερο ρεπορτάζ.


Είναι θέμα χρόνου να γίνει ένα μεγάλο ξεκαθάρισμα στο πέταλο των οργανωμένων και οι συνέπειες ενδέχεται να είναι οδυνηρές.

Σχετικά θέματα

Απεργία στο ματς με την Ιντερ έκανε ένα από τα ιστορικά κλαμπ της Γιουβέντους και ένα γεγονός που ίσως δεν προσέξατε. Οσοι παρακολούθησαν το ντέρμπι με την Ιντερ, θα παρατήρησαν πως στο κέντρο του κάτω διαζώματος υπήρχε ένα συντεταγμένο κενό. Διαβάστε περισσότερα »

5 σχόλια:

  1. Υπαρχει καμια φημη για το τι εγραφε το πανο? αν ηταν τιποτα απαραδεκτο, οπως της Ιντερ, ισως καλα εκανε η διοικηση.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Δεν τίθεται θέμα πανό, ίσως να μην υπήρχε καν αυτή η αφορμή. Κάνουμε ρεπορτάζ για το θέμα. Είναι κάτι πιο σοβαρό. Και σχετίζεται και με άλλους συνδέσμους.

      Forza Juve!

      Διαγραφή
    2. Ευχαριστω για την απαντηση και για το οτι μας κρατατε ενημερους.

      Διαγραφή
  2. Αυτά όμως δεν κάνουν καθόλου καλό στην ομάδα και πιστεύω πως οργανωμένοι και παράγοντες πρέπει να βάλουν πάνω από όλα την ομάδα και όχι οτιδήποτε άλλο! Γιουβέντους είμαστε.. Όχι φαν του Ανιέλι ή των οργανωμένων! Η ομαδάρα μας είναι πάνω από όλα! Και η διοίκηση είναι υπεραπαραίτηη αλλά και οι οργανωμένοι ώστε να φτάσει η ομάδα στην κορυφή του κόσμου! Δεν ξέρω τον πραγματικό λόγο που συμβαίνει αυτό αλλά θέλω να πιστεύω πως θα έχουμε σύντομα λύση η οποία δεν θα βλάψει την ομάδα!
    FORZA JUVE!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Ναι, φυσικά η ομάδα (η ομαδάρα, όπως λες σωστά) είναι πάνω απ' όλα. Δεν είναι τυχαία όσα γίνονται πάντως. Θα υπάρξει συνέχεια. Κάνουμε ρεπορτάζ (όπως είπαμε και παραπάνω), συγκεντρώνουμε υλικό και ετοιμάζουμε θέματα γι' αυτό (που ίσως επηρεάσει και άλλες ομάδες).

      Το σάιτ είναι λίγο ευαίσθητο στα οπαδικά, χωρίς να σημαίνει πως δεν δίκαιο και ουδέτερο απέναντι σε όσα γίνονται.

      Forza Juve!

      Διαγραφή