6 Μαρ 2017

Η κρίσιμη συνάντηση του Αλέγκρι με τη διοίκηση και οι πιθανότητες παραμονής ή αποχώρησης

Οι χθεσινές δηλώσεις του Μασιμιλιάνο Αλέγκρι επιβεβαιώνουν ότι θα ξέρουμε σύντομα αν θα παραμείνει ή όχι στη Γιουβέντους.

Τα όσα είπε ο προπονητής μετά το ματς στο Ούντινε για τα αγγλικά δημοσιεύματα περί προφορικής συμφωνίας με την Αρσεναλ, γίνονται δεκτά ως αλήθεια από τους Ιταλούς δημοσιογράφους.

Απαντες τονίζουν ότι οι σχέσεις του Αλέγκρι με τη διοίκηση της Γιουβέντους, σε ανθρώπινο επίπεδο, είναι εξαιρετικές και όντως θα ήταν ή θα είναι οι πρώτοι που θα το μάθουν αν αποφασίσει να αποχωρήσει. Χωρίς αυτό να σημαίνει ότι ακόμη κι αν θέλει να παραμείνει ο Μαξ, δεν αποκλείεται να αποφασίσει η διοίκηση ότι θέλει κάτι άλλο.


Οπως και να έχει, τα ρεπορτάζ θέλουν τον Αλέγκρι να συναντάται με τους διοικούντες τέλη Μαρτίου, με αφορμή και τη διακοπή του πρωταθλήματος λόγω εθνικών ομάδων, με τους Ανιέλι-Μαρότα-Παράτιτσι-Νέντβεντ δηλαδή, προκειμένου να διαπιστωθεί αν υπάρχει κοινή επιθυμία για να συνεχίσουν τη συνεργασία τους.

Σήμερα, 6 Μαρτίου πάντως, οι πιθανότητες είναι υπέρ της αποχώρησης του Ιταλού τεχνικού...

1 σχόλιο:

  1. Σαντζες, για να έχουμε καλύτερο επιθετικό τρίο και από τη Μπάρτσα(γιατι μπορεί ο Ντυμπαλα να μην έχει γίνει ακόμα Μέσι, αλλά οι Ιγκουαίν- Σάντζες είναι καλύτεροι από Σουάρες-Νειμάρ)! Βεράτι και αν όχι Μασεράνο, 2 κεντώους ακομα γιατί ο Κεντίρα μάλον παει Αμερικη για ίματζ και ο Μαρκίσιο πιθανόν θα φύγει αφού θέλει σόνι κ καλα να είναι βασικος, ΚΑΙ ΤΟ ΚΥΡΙΟΤΕΡΟ ΤΟΝ ΝΥΝ ΓΕΡΜΑΝΟ ΠΡΟΠΟΝΗΤΗ ΤΗΣ ΛΙΒΕΡΠΟΥΛ, ΠΡΩΗΝ ΝΤΟΡΤΜΟΥΝΤ... ΜΕ ΒΑΣΙΚΗ ΕΝΔΕΚΑΔΑ: ΜΠΟΥΦΟΝ, ΑΛΒΕΣ, ΣΑΝΤΡΟ, ΜΠΟΝΟΥΤΣΙ, ΚΙΕΛΙΝΙ, ΒΕΡΑΤΙ, ΠΙΑΝΙΤΣ, ΚΟΥΑΔΡΑΔΟ, ΝΤΥΜΠΑΛΑ, ΣΑΝΤΣΕΣ, ΙΓΚΟΥΑΙΝ... ΚΑΙ ΘΑ ΕΙΝΑΙ Η FORMAZIONE DA PAURA ΠΟΥ ΛΕΝΕ ΚΑΙ ΟΙ ΙΤΑΛΟΙ..!Ο ΓΕΡΜΑΝΟΣ ΘΑ ΟΟΥΣ ΔΩΣΕΙ ΤΗ ΝΟΟΤΡΟΠΙΑ ΤΗΣ ΕΠΙΘΕΣΗΣ, ΑΚΟΜΑ ΚΑΙ ΝΑ ΒΑΛΟΥΝ ΚΙ ΑΛΛΑ ΓΚΟΛ ΣΤΟ ΤΕΛΕΥΤΑΙΟ ΔΕΥΤΕΡΟΛΕΠΤΟ ΚΙ ΑΣ ΠΡΟΗΓΟΥΝΤΑΙ ΜΕ 5-0.. ΓΙΑΤΙ Ο ΚΟΣΜΟΣ ΑΥΤΟ ΘΕΛΕΙ...> ΘΕΑΜΑ.. ΠΛΗΡΩΝΕΙ ΕΙΤΕ ΣΤΟ ΓΗΠΕΔΟ ΕΙΤΕ ΣΤΗ ΣΥΝΔΡΟΜΗΤΙΚΗ Ή ΑΝΟΙΓΕΙ ΜΠΟΥΚΑΛΙΑ ΣΕ ΚΑΦΕΤΕΡΙΕΣ ΓΙΑ ΝΑ ΔΕΙ ΤΗ ΓΙΟΥΒΕ ΝΑ ΠΑΙΖΕΙ ΜΠΑΛΛΑ, ΝΑ ΤΟ ΧΑΙΡΕΤΑΙ Ο ΙΔΙΟΣ ΚΑΙ ΝΑ ΤΟΥ ΛΕΝΕ ΜΠΡΑΒΟ ΟΙ ΦΙΛΟΙ ΤΟΥ ΜΠΡΑΒΟ, ΑΚΟΜΑ ΚΙ ΑΝ ΧΑΝΕΙ.. , ΚΑΙ ΟΧΙ ΑΠΛΑ ΝΑ ΒΛΕΠΕΙ ΚΑΙ ΝΑ ΒΑΡΙΕΤΑΙ ΚΑΙ ΝΑ ΠΛΗΡΟΦΟΡΕΙΤΑΙ ΑΠΛΑ ΟΤΙ ΠΗΡΕ ΤΙΤΛΟΥΣ! ΤΙ ΝΑ ΤΟΥΣ ΚΑΝΕΙ ΔΗΛ. Ο ΑΠΛΟΣ ΘΕΑΤΗΣ ΤΟΥΣ ΤΙΤΛΟΥΣ; ΑΥΤΟΣ ΤΟΥΣ ΠΑΙΡΝΕΙ;;;Ο ΤΩΡΙΝΟΣ ΜΙΣΤΕΡ, ΟΤΙ ΕΧΕΙ ΝΑ ΔΩΣΕΙ ΘΑ ΤΟ ΔΩΣΕΙ ΜΕ ΤΟΝ ΑΠΟΛΟΓΙΣΜΟ ΤΗΣ ΦΕΤΙΝΗΣ ΧΡΟΝΙΑΣ! ΑΚΟΜΑ ΚΑΙ ΝΑ ΠΑΡΕΙ ΤΟ ΤΣΑΜΠΙΟΝΣ, ΕΙΜΑΙ ΣΙΓΟΥΡΟΣ ΟΤΙ ΚΑΝΕΝΑΣ ΔΕΝ ΠΙΣΤΕΥΕΙ ΟΤΙ ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΤΟ ΞΑΝΑΠΕΤΥΧΕΙ ΠΑΝΩ ΑΠΟ ΜΙΑ ΦΟΡΑ..ΟΠΟΤΕ;; ΑΥΤΑ ΠΟΥ ΜΕ ΑΓΑΠΗ ΚΑΙ ΣΕΜΝΟΤΗΤΑ ΓΡΑΦΩ ΓΙΑ ΤΗΝ ΑΓΑΠΗΜΕΝΗ ΜΟΥ ΟΜΑΔΑ .. ΚΑΙ ΠΟΥ ΟΛΑ ΕΙΝΑΙ ΑΠΟ ΤΗΝ ΚΑΡΔΙΑ ΜΟΥ, ΜΕ ΠΑΝΤΑ ΚΑΛΗ ΠΡΟΘΕΣΗ, ΑΛΛΑ ΚΑΙ ΨΥΧΡΟΤΗΤΑ! ΚΑΙ ΑΚΟΜΗ ΝΑ ΜΕΓΑΛΩΣΕΙ ΟΣΟ ΓΙΝΡΤΑΙ ΤΟ ΓΗΠΕΔΟ, ΓΙΑ ΝΑ ΕΧΟΥΜΕ ΜΕΓΑΛΥΤΕΡΟ ΠΑΓΚΟΣΜΙΟ ΚΥΡΟΣ ΚΑΙ ΩΣ ΠΡΟΣ ΑΥΤΟ.. ΕΤΣΙ ΟΠΩΣ ΕΙΝΑΙ ΤΩΡΑ ΕΙΝΑΙ ΔΥΣΚΟΛΟ, ΑΛΛΑ ΕΣΤΩ ΑΥΤΕΣ ΟΙ ΔΥΟ ΧΙΛΙΑΔΕΣ ΠΑΡΑΠΑΝΩ ΠΟΥ ΔΗΛΩΝΕΤΑΙ.. ΚΑΙ ΠΟΥ ΕΙΝΑΙ ΘΕΜΑ ΤΟ ΠΟΛΥ 20 ΗΜΕΡΩΝ... FORZA JUVE... AMORE IMPAZZITO!!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή