20 Μαρ 2017

Τετραετές συμβόλαιο στον Μαρκίζιο και 30 εκατ. ευρώ στη Γιούβε θέλει να προσφέρει ο Κόντε

Τα σενάρια για ενδιαφέρον της Τσέλσι για τον Κλαούντιο Μαρκίζιο, επανέρχονται.

Πριν καιρό είχε γραφτεί ότι ο Αντόνιο Κόντε επιθυμεί την απόκτηση του διεθνή χαφ αλλά τότε αυτό που έβγαινε τόσο από την πλευρά της Γιουβέντους όσο και από αυτή του Μαρκίζιο είναι ότι δεν υπάρχει καμία διάθεση για συζητήσεις.

Τώρα, νέα αγγλικά δημοσιεύματα, υποστηρίζουν ότι η Τσέλσι θέλει να προσφέρει 30 εκατ. ευρώ στους μπιανκονέρι και 4ετές συμβόλαιο στον Κλαούντιο.


Σύμφωνα με τον ιταλικό Τύπο, από το Τορίνο διαμηνύουν, τόσο το κλαμπ όσο και το περιβάλλον του Μαρκίζιο, ότι δεν έχει αλλάξει κάτι και δεν κάνουν σκέψεις... διαζυγίου.


2 σχόλια:

  1. Δηλαδη ο Κόντε δηλωνει επισημως οττ θα εχει σε ένα πανακριβο εστιατόριο βασικο κεντρωο των 30 εκ. ευρώ, αφου εοττσι τον αξιολογεί;;; Εκτος κι αν τον θέλει για τον πάγκο...ΌπΩς και να`χει, αν ειναι η Γιουβε να παρει εναν στη θεση του αξιας 40-50 εκ., καλα θα κάνει να τον δώσει, για να παίζει και ο παίχτης πάντα βασικός, οπως επιθυμεί,. FORZA JUVE

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Ο παίχτης επί εποχής Κόντε έγινε πρώτης τάξεως παγκιτης στην Γιουβέντους,τώρα τι είδε ξαφνικά που να τον κάνει να στρώσει στην διοίκηση της Γιούβε 30 χαρτια για τον ίδιο 31χρονο πλέον.... Άκυρο δημοσίευμα από Αγγλίας μεριά, όπως και τα περισσότερα που αφορούν την Γιουβέντους και προέρχονται από το νησί

    ΑπάντησηΔιαγραφή