12 Μαρ 2017

Βρέθηκαν οι οπαδοί που χαρακτήρισαν «παλιάτσο» τον Μπουφόν!

Η αλήθεια που είπε ο Τζανλουίτζι Μπουφόν πριν λίγες μέρες, δεν άρεσαν στους οπαδούς της Ιντερ.

Ο αρχηγός της Γιουβέντους και της εθνικής Ιταλίας δήλωσε ότι «αν φωνάξει κάποιος για διαιτησία και είναι αλήθεια, το δέχομαι. Αν όμως φωνάζεις απλά για να φωνάξεις και να σηκώσεις άσπρα μαντίλια στο γήπεδο, δεν μπορώ να σε εκτιμήσω και να σε σεβαστώ».



Ο Μπουφόν δεν είπε κάποιο ψέμα αλλά οι οπαδοί της Ιντερ προφανώς δεν το δέχθηκαν και έτσι σήκωσαν στην curva nord πανό εναντίον του, κατά τη διάρκεια του ματς με την Αταλάντα. Πανό που αποκαλούσαν τον Τζίτζι... «παλιάτσο».


Είπαν παλιάτσο τον Μπουφόν, οι οπαδοί που πριν λίγους μήνες έλεγαν ότι θα ξαναγίνουν -αναγνωρίζοντας ότι υπήρξαν και στο παρελθόν- το ανέκδοτο της Ιταλίας...

Σχετικά θέματα

Ο Μπουφόν τα είπε όπως έπρεπε στην Ιντερ. Σε μια περίοδο που η Γιουβέντους δέχεται επιθέσεις, ο αρχηγός βγήκε μπροστά και τα είπε όπως έπρεπε. Διαβάστε περισσότερα »

Όταν οι φίλαθλοι νιώθουν περήφανοι για μία ενέργεια αλλά οι ίδιοι μικραίνουν από μόνοι τους την ομάδα τους. Η ομάδα που έχει αλλάξει τρεις προπονητές μέσα στη σεζόν. Η ομάδα που αποκλείστηκε από το Europa League από τους ομίλους. Διαβάστε περισσότερα »

Υπήρχε ποτέ περίπτωση να σηκώσουν τέτοιο πανό οι οπαδοί της Γιουβέντους; Διάβαζα την ανακοίνωση της Ιντερ, την ανακοίνωση που έβγαλε πόσα 24ωρα μετά το ντέρμπι στο Τορίνο. Διαβάστε περισσότερα »



Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου