15 Μαρ 2017

Πόσο εύκολα ξεγράφει κάποιος τη Γιουβέντους και μπαίνει στη μαύρη λίστα, χωρίς ίχνος άσπρου

Πόσο εύκολο είναι να δικαιωθεί το ρεπορτάζ της Mediaset και να πάει ο Αντόνιο Κόντε στην Ιντερ;

Αρθρογραφία | Απόψεις

Το forzajuve.gr έχει τονίσει αρκετές φορές πως όταν κάποιος δημοσιογράφος γράφει κάτι, από κάπου έχει πιαστεί. Εχει μια πληροφορία την οποία και αξιοποιεί. Κάπως έτσι κυκλοφόρησε πως ο Κόντε καλοβλέπει την επιστροφή του στην Ιταλία.

Μήπως είναι πάρα πολύ νωρίς για κάτι τέτοιο; Και μήπως θα κάνει τρομερό λάθος για κάποια χρήματα παραπάνω, τα οποία έτσι ή αλλιώς μπορεί να τα πάρει από το αφεντικό των μπλε;

Ο Ιταλός κόουτς που έφτιαξε το όνομά του στην προπονητική φτιάχνοντας τη Γιουβέντους, αυτομάτως θα κόψει κάθε δεσμό με την ομάδα του Τορίνο. Μια ομάδα που έχει αγωνιστεί πολλά χρόνια και ως παίκτης, ενώ μάλιστα ήταν και αρχηγός της.

Πόσο εύκολα αποφασίζει κάποιος να κόψει δεσμούς με τη Γιουβέντους; Γιατί αν πάει στην Ιντερ με σκοπό να την αναστήσει, αυτομάτως θα μπει σε μια… νέρα λίστα, χωρίς το μπιάνκο.


Στην Αγγλία ο Κόντε δείχνει πως πάει να καβαλήσει τους πάντες. Σε μια παρτίδα με βαριά ονόματα (Γκουαρντιόλα, Μουρίνιο αλλά και Βενγκέρ) ο Ιταλός είναι αφεντικό. Γιατί να φύγει ενώ αναμένεται να γράψει ιστορία και του χρόνου να επιστρέψει ως πρωταθλητής στο Champions League.

Έναν θεσμό που απέχει τρία χρόνια. Γιατί αν, σύμφωνα με το ρεπορτάζ αποδεχτεί την πρόταση της Ιντερ, θα πάει να παίξει στο UEFA, δηλαδή στο τίποτα. Ποιο είναι το κίνητρο για όλα αυτά; Μόνο τα χρήματα δεν είναι ικανά γιατί και εκεί που είναι, πληρώνεται καλά. Και θα πληρωθεί ακόμη καλύτερα αν διαπραγματευτεί το συμβόλαιό του ως ο «αρχηγός» της Πρέμιερ Λιγκ.

Ο Κόντε έχει μάθει να έχει, εκτός από λεφτά στην τσέπη, και τα φώτα στραμμένα πάνω του. Για καλό σκοπό όμως και όχι αρνητικό. Και μια πιθανή επιστροφή του στην Ιταλία και δη στην Ιντερ, θα τον έφερνε πάλι στο μηδέν.

Στο σημείο που ήταν με τη Γιούβε και τα κατάφερε. Στο σημείο που ήταν με την Τσέλσι και δείχνει να τα πηγαίνει καλά. Ε, δεν μπορεί να του βγαίνει πάντα. Και η Ιντερ δε φημίζει για κάτι τέτοια…

1 σχόλιο:

  1. Το οτι ένας δημοσιογράφος έχει μια "πληροφορία" δε σημαίνει οτι είναι απαραίτητα και σωστή. Πολλά επικοινωνικά παιχνίδια μπορεί να παίζονται και από την πλευρά του Κόντε αλλά και από την Ιντερ.

    Αλλά ακόμα και αν συμβεί κάτι τέτοιο, θεωρώ οτι η άποψη "κόβει κάθε δεσμό με τη Γιουβέντους" είναι υπερβολική όπως και το οτι μπαίνει σε "λίστα...νέρα" . Τα όσα έχει προσφέρει ο Κόντε ως παίχτης αλλά και ως προπονητής δε μπορούν να σβηστούν τόσο εύκολα.
    Και μην ξεχνάμε, Τραπατόνι και Λίπι αμέσως μετά τις πολύ επιτυχημένες πρώτες θητείες τους στη Γιουβέντους πήγαν (συμπτωματικά και οι δύο) στην Ίντερ. Και οι δύο όχι απλώς δεν έκοψαν κάθε δεσμό με την ομάδα, αλλά επέστρεψαν και πρόσφεραν περισσότερους τίτλους και επιτυχίες.

    ΑπάντησηΔιαγραφή