8 Μαρ 2017

Οι απαιτήσεις-όροι του Αλέγκρι αν μείνει στη Γιουβέντους

Ο Μασιμιλιάνο Αλέγκρι φέρεται να έχει ενημερώσει τη διοίκηση για τις απαιτήσεις που έχει, αν πρόκειται να παραμείνει.

Ο προπονητής είπε πριν λίγα 24ωρα ότι η διοίκηση είναι αυτή που θα αποφασίσει ουσιαστικά αν θα συνεχίσουν ή όχι μαζί, σε μια συνάντηση που θα έχουν τέλη Μαρτίου με αρχές Απριλίου. Και τώρα έρχεται ένα δημοσίευμα της Il Tempo για να ενισχύσει την άποψη ότι όντως η διοίκηση θα είναι αυτή που θα αποφασίσει, αφού ο Αλέγκρι φέρεται να έχει κάνει γνωστές τις απαιτήσεις του.

Σύμφωνα με το συγκεκριμένο ρεπορτάζ, λοιπόν, ο Μαξ ζήτησε συμβόλαιο ως το 2021 (το υπάρχον λήγει το 2018) με ετήσιες απολαβές στα 5 εκατ. ευρώ και με πλήρη ελευθερία σε ό,τι αφορά το πώς θα χειρίζεται θέματα που θα προκύπτουν στο εσωτερικό της ομάδας.


Προφανώς θέματα συμπεριφοράς, όπως έκανε για παράδειγμα με τον Μπονούτσι και τον αποκλεισμό του από το πρώτο ματς με την Πόρτο.

Το ρεπορτάζ της Il Tempo ολοκληρώνεται με την επισήμανση ότι μέχρι τέλη Μαρτίου η Γιουβέντους θα ενημερώσει τον Αλέγκρι αν συμφωνεί με αυτά που θέλει. Αν ναι, συνεχίζουν μαζί. Αν όχι, θα έχουν αρκετό χρόνο στη διάθεση τους και οι δύο πλευρές για να προγραμματίσουν το μέλλον τους.


1 σχόλιο: