26 Απρ 2017

Ακαιρη και αναίτια επίθεση από τον Ντε Λαουρέντις στον Ιγκουαΐν

Νέα επίθεση από τον Αουρέλιο Ντε Λαουρέντις στον Γκονσάλο Ιγκουαΐν.

Εκτός διεκδίκησης πρωταθλήματος, εκτός κυπέλλου, εκτός Champions League και κατά πάσα πιθανότητα στην 3η θέση, που σημαίνει ότι δεν θα πάρει απευθείας εισιτήριο για τους ομίλους της νέας σεζόν, η Νάπολι δεν έχει πολλά να περιμένει πλέον από το υπόλοιπο της σεζόν.

Και με τους οπαδούς της να αναρωτιούνται τι θα γίνει με την υπόθεση της ανανέωσης του συμβολαίου του Μέρτενς, η οποία δεν πάει πολύ καλά ως τώρα, ο Ντε Λαουρέντις αποφάσισε να στρέψει την προσοχή προς τον Ιγκουαΐν και πάλι, σχολιάζοντας -με καθυστέρηση- την κίνηση του Αργεντίνου να τον δείχνει με το δάχτυλο στο ματς κυπέλλου στο Σαν Πάολο.


«Οι οπαδοί δεν είναι ηλίθιοι, καταλαβαίνουν πολύ καλά. Και πέραν αυτού, αν εσύ είσαι ένας άνθρωπος με γούστο και επίπεδο και ξέρεις την ιστορία, δεν πηγαίνεις στον ιστορικό εχθρό μας, τη Γιουβέντους. Νομίζω πως αυτό δεν δείχνει γούστο. Οταν κάνεις κάτι τέτοιο, δεν υπάρχει μετά ούτε θέμα προέδρου ούτε θέμα αδερφού του ποδοσφαιριστή, είναι μόνο η κουλτούρα του, η οποία αποδείχθηκε ότι δεν είναι λίγη».

1 σχόλιο:

  1. «Ιστορικός» εχθρός της Νάπολι, η Γιουβέντους!!! Το άκουσα κι αυτό.

    ΑπάντησηΔιαγραφή