10 Απρ 2017

Μασεράνο: Ο καλύτερος τρόπος για να αμυνθείς, είναι να επιτεθείς

Ο Χαβιέρ Μασεράνο εκπροσώπησε τους ποδοσφαιριστές της Μπαρτσελόνα στη συνέντευξη Τύπου.

Τα κυριότερα από όσα είπε ο Αργεντίνος των μπλαουγκράνα.

Για τα σενάρια περί μεταγραφής του στη Γιουβέντους το περασμένο καλοκαίρι: «Εγινε συζήτηση για αυτό το θέμα, ναι, αλλά η αλήθεια είναι ότι παρέμεινα στην Μπαρτσελόνα και είμαι χαρούμενος επειδή παίζω για αυτό το σπουδαίο κλαμπ».

Για την κατάσταση της ομάδας: «Είμαστε πολύ χαρούμενοι, προφανώς, επειδή θα παίξουμε ακόμη έναν προημιτελικό σε αυτή τη διοργάνωση. Ξέρουμε τι σημαίνει να παίζεις κόντρα σε μια ομάδα όπως η Γιουβέντους, ελπίζουμε να επιστρέψουμε στο κλασικό επίπεδο απόδοσης μας και να διαγράψουμε την ήττα στο πρωτάθλημα. Για να πάρουμε αυτή την πρόκριση θα πρέπει να κάνουμε δύο καλά ματς σε άμυνα και επίθεση. Να παίξουμε και να δουλέψουμε ως ομάδα, ως σύνολο».

Για την πρόκριση επί της Παρί Σεν Ζερμέν: «Σε αυτά τα ματς μάθαμε ότι στο Τσάμπιονς Λιγκ αν δεν είσαι σε καλό επίπεδο, μπορείς να τιμωρηθείς. Η Γιουβέντους είναι δυνατή πραγματικά. Στην έδρα της κάνει σπουδαία ματς, έχει πολύ καλούς αριθμούς. Θα το θέλουν πολύ, θα έχουν και την ώθηση των οπαδών τους. Πρέπει να τα υπολογίσουμε όλα αυτά».


Για το αν θα είναι καλό αποτέλεσμα η ισοπαλία: «Οχι, είμαστε μια ομάδα που δεν μπαίνουμε σε τέτοια λογική. Αν το κάνουμε, θα υπάρχουν μεγάλες πιθανότητες να μας πάει εντελώς στραβά. Ο καλύτερος τρόπος για να αμυνθείς, άλλωστε, είναι να επιτεθείς. Θα προσπαθήσουμε να περιορίσουμε στο ελάχιστο τα καλά της Γιουβέντους και να δείξουμε την ποιότητα μας».

Για τους Ιγκουαΐν και Ντιμπάλα: «Σπουδαίοι ποδοσφαιριστές, έχουν ποιότητα. Είναι σαφές ότι πρέπει να τους προσέξουμε πολύ και τους δύο. Ο Ιγκουαΐν είναι νέο απόκτημα σε σχέση με τον τελικό στο Βερολίνο, ίσως κάνει ακόμη πιο δυνατή την Γιούβε αλλά η αλήθεια είναι ότι πάντα ήταν μια δυνατή ομάδα. Εχει συστατικά σπουδαίας ποιότητας. Εδώ, στο Juventus Stadium, είμαστε σε μια επικίνδυνη κατάσταση, θα πρέπει να δείξουμε τον καλύτερο μας εαυτό».

2 σχόλια:

  1. Θ βάλουμε 1 το πολύ 2 γκολ, με την έννοια ότι αν σκοράρουμε η συντηριτικούρα του Αλέγκρι θα το γυρίσει στην άμυνα, οπότε θα φάμε κι εμείς γκολ έτσι. Γι αυτό το όποιο ή όποια γκολ βάλουμε καλύτερα να τα βάλουμε στο τέλος, για να μη προλαβαίνουν να αντιδράσουν.., γιατί αν σκοράρουμε στην αρχή θα παίξουμε άμυνα και τότε την πατήσαμε.. Θα φάμε το λιγότερο 1 γκολ παίζοντας άμυνα.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Με την ομαδα του Αλεγκρι και την φιλοσοφια του δεν μπορω πλεον να εκφερω αποψη. Και περσι ελεγα μετα το 2-2 στο Τορινο οτι ξοφλησαμε, αλλα πηγαν και εβαλαν 2 στο Μοναχο...αψυχολογητοι

    ΑπάντησηΔιαγραφή