10 Απρ 2017

Λουίς Ενρίκε: Δεν ξέρω αν είναι καλύτεροι σε σχέση με το Βερολίνο, ρωτήστε τον Αλέγκρι

Ο Λουίς Ενρίκε είπε τα καλύτερα για την Γιουβέντους και γι' αυτό θέλει να δει την καλύτερη Μπαρτσελόνα.

Τα κυριότερα σημεία της συνέντευξης Τύπου του προπονητή των Καταλανών.

Για το πόσο σημαντικό θα είναι το εκτός έδρας γκολ: «Το σημαντικό είναι να παίξουμε καλά, η Γιουβέντους έχει απίστευτους αριθμούς, αντάξιους της ιστορίας της. Από το να βλέπουμε αυτούς τους αριθμούς όμως, θέλουμε να κάνουμε ένα σπουδαίο ματς για να αποκλείσουμε έναν σπουδαίο αντίπαλο. Δε θα είναι εύκολο».

Για τη σημερινή Γιουβέντους σε σχέση με τον τελικό του 2015: «Είναι μια ομάδα σπουδαίου επιπέδου, με μεγάλους παίκτες που ήρθαν τα τελευταία χρόνια για να ανεβάσουν κι άλλο το επίπεδο της. Δεν ξέρω αν είναι καλύτεροι σε σχέση με το Βερολίνο, ρωτήστε τον Αλέγκρι».

Για τις αναμνήσεις από το Βερολίνο: «Προφανώς είναι όμορφες αναμνήσεις αλλά το αυριανό ματς δεν έχει καμία σχέση. Τόσο εμείς όσο και η Γιούβε είμαστε σε καλή κατάσταση».


Για την πρόκριση επί της Παρί Σεν Ζερμέν: «Δεν θα παίξει ρόλο, είμαστε στους "8" καλύτερους της Ευρώπης και την διαφορά θα την κάνει η ποιότητα του παιχνιδιού, όποιος φτάσει ως το τέλος θα αποδείξει ότι είναι σπουδαία ομάδα τόσο αμυντικά όσο και επιθετικά».

Για το πώς περιμένει ότι θα προσεγγίσει το ματς η Γιουβέντους: «Εγώ μπορώ να σας πω τι θα κάνουμε εμείς, ο Αλέγκρι είναι αυτός που ξέρει τι θα κάνει η Γούβε. Εγώ έχω δει την Γιουβέντους να πρεσάρει ψηλά και να αμύνεται σωστά. Είναι σε θέση να κυριαρχήσει και στις δύο φάσεις του παιχνιδιού αλλά θα προσπαθήσουμε να νικήσουμε από το πρώτο λεπτό».

Για την απουσία του Μπουσκέτς: «Είναι ζωτικής σημασίας για εμάς η παρουσία του, το αποδεικνύουν οι αριθμοί, αλλά είμαστε προετοιμασμένοι να παίξουμε και χωρίς αυτόν».

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου