4 Απρ 2017

Ιγκουαΐν: Ηρθα στη Γιουβέντους για να κατακτήσουμε το Champions League

Σε κλίμα Champions League μπαίνουμε με τις δηλώσεις του Γκονσάλο Ιγκουαΐν στην UEFA.

Η ώρα για τους προημιτελικούς με την Μπαρτσελόνα πλησιάζει και η ιστοσελίδα της ευρωπαϊκής ομοσπονδίας είχε δηλώσεις του Αργεντίνου φορ.

- Το περασμένο καλοκαίρι αποφάσισες να αλλάξεις φανέλα, περνώντας από την Νάπολι στη Γιουβέντους...
«Οταν η Γιούβε με αγόρασε, πληρώνοντας την ρήτρα αποδέσμευσης, έπρεπε να πάρω μια δύσκολη απόφαση. Εχω εξηγήσει πολλές φορές τους λόγους μου και είμαι πολύ χαρούμενος για την επιλογή μου. Γνώρισα άτομα με νοοτροπία νικητή και νομίζω πως αυτός είναι ο λόγος που η Γιουβέντους είναι στην κορυφή τόσο πολύ καιρό. Το να επιλέξω μια ομάδα επιτυχιών ήταν μέρος της πρόκλησης. Ηρθα για να βοηθήσω την ομάδα να συνεχίσει να νικάει».

- Τι Μπαρτσελόνα θα συναντήσετε μετά την ανατροπή με την Παρί Σεν Ζερμέν;
«Το ποδόσφαιρο αλλάζει από την μια στιγμή στην άλλη και μια ομάδα που όλοι θεωρούσαν τελειωμένη, έφτασε στους προημιτελικούς. Θα είναι γεμάτοι πίστη. Η Μπαρτσελόνα είχε μια εντελώς άκυρη βραδιά στο Παρίσι, δεν πιστεύω ότι θα έχει ξανά μια τέτοια. Το πρώτο ματς είναι στην έδρα μας, γεγονός που θα πρέπει να αξιοποιήσουμε για να έχουμε μετά πιθανότητες στη Βαρκελώνη. Δεν θα πρέπει να πάρουμε το πόδι από το γκάζι, ούτε για ένα δευτερόλεπτο».


- Μπορεί να είναι η σωστή σεζόν στο Champions League για την Γιούβε μετά τον χαμένο τελικό του 2015;
«Ελπίζω πως ναι, για αυτό ήρθα. Παλεύουμε και για το έκτο σερί scudetto και το Coppa Italia, παραμένουν σπουδαίοι στόχοι. Εξι σερί πρωταθλήματα θα είναι ρεκόρ, όπως και το τρίτο σερί κύπελλο. Φυσικά το Champions League είναι ένα όνειρο που θέλουμε να κάνουμε πραγματικότητα, χωρίς όμως να επισκιάζουμε τους άλλους δύο στόχους».

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου