10 Απρ 2017

Μπουφόν: Πριν δυο χρόνια πήγαμε στη μάχη με την Μπαρτσελόνα σαν... πρόβατα σε σφαγή

Ο Τζίτζι Μπουφόν είναι αισιόδοξος για το παιχνίδι με τους Ισπανούς και το έδειξε στη συνέντευξη Τύπου.

Ο αρχηγός της Γιουβέντους ήταν αυτός που εκπροσώπησε τους ποδοσφαιριστές στο ραντεβού με τους δημοσιογράφους, όπου έδειξε τον σεβασμό του προς την Μπαρτσελόνα αλλά και την αισιοδοξία του.

«Δεν είδα ποτέ ξανά τον τελικό του Βερολίνου αφού έχω κάποιες ξεκάθαρες αναμνήσεις από εκείνη την βραδιά. Το να τις θυμάμαι με κάνει συγκρατημένα αισιόδοξο υπό την έννοια ότι σε εκείνο το ματς συναντήσαμε μια ομάδα που ήταν πολύ πιο δυνατή από εμάς, με αυτοπεποίθηση και πίστη για το πώς θα τους αντιμετωπίσουμε. Τώρα αντιμετωπίζουμε την ίδια ομάδα, η οποία θεωρητικά είναι πιο δυνατή αλλά εμείς έχουμε δύο έξτρα χρόνια ευρωπαϊκής εμπειρίας με την πεποίθηση ότι μπορούμε να αντιμετωπίσουμε αυτό το ματς με την σωστή προσέγγιση και νοοτροπία, χωρίς να είμαστε σαν... πρόβατα σε σφαγή» είπε αρχικά ο Μπουφόν και πρόσθεσε.

«Η Μπαρτσελόνα έχει μια διαχρονική αγωνιστική φιλοσοφία η οποία τελειοποιήθηκε για πολλά χρόνια και οδήγησε στους θριάμβους που όλοι ξέρουμε. Εμείς είχαμε διαφορετικό μονοπάτι σε αυτά τα 10 χρόνια, είχαμε κάποιες δυσκολίες αλλά είμαστε και πάλι εκεί που αξίζουμε να είμαστε, εκεί που η ιστορίας μας λέει ότι αξίζουμε να είμαστε. Αυτό το καταφέραμε με σταθερή πρόοδο, παίρνοντας πίσω από ένα βήμα κάθε φορά».


Από εκεί και πέρα, ο Τζίτζι είπε τα καλύτερα για την κλάση και την συνεργασία των τριών επιθετικών της Μπαρτσελόνα, για να σχολιάσει και το γεγονός ότι δεν έχει δεχθεί ποτέ γκολ από τον Μέσι: «Τον συνάντησα λίγες φορές, είχα αυτή τη τύχη, όπως είχα και την τύχη να έχω πάντα μπροστά μου δυνατούς αμυντικούς. Οταν συναντάς έναν τέτοιο ποδοσφαιριστή, κάτι εξαρτάται από σένα αλλά κυρίως εξαρτάται από την μοίρα αλλά και τον ίδιο τον Μέσι».

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου