26 Απρ 2017

Τα μάζεψε ο Κόντε μετά την άστοχη δήλωσή του για τις προπονητικές του επιτυχίες

Λίγες ώρες μετά τις δηλώσεις του για το ενδεχόμενο κατάκτησης του πρωταθλήματος με την Τσέλσι, ο Αντόνιο Κόντε προσπάθησε να τα μαζέψει.

Η δήλωση του πρώην προπονητή της Γιουβέντους ότι ο τίτλος με τους Λονδρέζους θα είναι ό,τι καλύτερο έχει πετύχει στην προπονητική καριέρα του, προκάλεσε αντιδράσεις.

Οχι καλές προφανώς και αυτό ο Κόντε το κατάλαβε και γι' αυτό προσπάθησε να διευκρινίσει κάποια πράγματα μετά τη νίκη της ομάδας του επί της Σαουθάμπτον.

«Το παρελθόν μου δεν ακυρώνεται, είμαι υπερήφανος για ό,τι έχω κάνει και για τις εκπληκτικές επιτυχίες με την Γιουβέντους. Η ομάδα προερχόταν από δύο συνεχόμενες χρονιές στην 7η θέση αλλά νικήσαμε άμεσα και χτίσαμε κάτι πολύ σημαντικό μέσα σε τρία χρόνια. Και η Γιούβε σήμερα είναι στο επίπεδο που πρέπει να είναι», ήταν η νέα δήλωση του.


Σχετικά θέματα

Ο Κόντε προκαλεί με τον τρόπο του τους Γιουβεντίνους. Διαβάστε τι δήλωσε ο Αντόνιο Κόντε για το ενδεχόμενο να κατακτήσει το πρωτάθλημα στην Αγγλία με την Τσέλσι. Διαβάστε περισσότερα »

Το «κίνητρο» που δίνεται στον Κόντε να βρεθεί αντιμέτωπος με τη Γιούβε θα είναι το άλλοθι στον κόσμο να βρεθεί απέναντί του. Πριν λίγο καιρό κυκλοφόρησε ένα ρεπορτάζ που ήθελε τον Αντόνιο Κόντε να έχει επαφή με τους Κινέζους της Ιντερ. Διαβάστε περισσότερα »

Γιατί η πόλη που γεννήθηκε ο Αντόνιο Κόντε τον μισεί θανάσιμα και θέλει το κακό του. Μια ολόκληρη πόλη μισεί μια ποδοσφαιρική φιγούρα που δεν πέρασε απαρατήρητη ούτε ως παίκτης, ούτε φυσικά ως προπονητής. Διαβάστε περισσότερα »

Το πανό των Drughi για τον Αλέγκρι με μπηχτή για τον Κόντε. Ενα πανό των Drughi έξω από το Βινόβο λέει τα πάντα για το κλίμα που υπάρχει πλέον για τον Μασιμιλιάνο Αλέγκρι. Διαβάστε περισσότερα »





1 σχόλιο:

  1. Αντόνιο, βαδίζεις αργά αλλά σταθερά στο να φας πολλά μπινελίκια - για να μην πω τίποτα χειρότερο - όταν γυρίσεις στο Τορίνο.

    Δεν θα έχω απολύτως κανένα πρόβλημα, εάν πας στην Ίντερ, στη Ρόμα, στον Ολυμπιακό. Αλλά τα καρφιά και οι «ξυπνιτζίδικες» δηλώσεις είναι κάτι άλλο.

    ΑπάντησηΔιαγραφή