29 Απρ 2017

Τέλος η ελληνική οπαδική κίνηση που είχε γίνει με τη συνεργασία ιταλικού συνδέσμου, τι αναφέρει η ανακοίνωση

Το καλοκαίρι του 2016, το forzajuve.gr με αποκλειστικό ρεπορτάζ σάς ενημέρωνε για την οπαδική κίνηση που γινόταν στην Ελλάδα μετά από συνεργασία με τους Nucleo 1985.

Με νέο αποκλειστικό ρεπορτάζ, το Νο 1 ελληνικό σάιτ για θέματα της Γιουβέντους αλλά και των τιφόζι της, σάς ενημερώνει πως η συγκεκριμένη κίνηση δεν υπάρχει πλέον. Ηδη -για κάποιους συγκεκριμένους λόγους όπως γνωρίζουμε- υπολειτουργούσε από τον Ιανουάριο και πλέον αποφασίστηκε να σταματήσει οριστικά και ως έννοια ή ως ονομασία.

«Με λύπη ανακοινώνουμε πως ο σύνδεσμος που είχε δημιουργηθεί υπό τους Nucleo 1985 δεν υπάρχει πια», αναφέρει αρχικά η ανακοίνωση που έχει στη διάθεσή του το forzajuve.gr. και δημοσιεύθηκε πριν λίγο στη σελίδα τους στο facebook.

«Δείχνοντας απόλυτο σεβασμό στην ιστορία του ιταλικού συνδέσμου, δε θα μπούμε σε λεπτομέρειες αλλά πρέπει να πούμε πως δεν υπήρχε το έδαφος να συνεχιστεί η συνεργασία των δύο πλευρών», συνεχίζει.


«Όταν αποφασίσαμε να φέρουμε το όνομά τους στην Ελλάδα το κάναμε παθιασμένα, με πλάνο και πρόγραμμα, αλλά δεν μπορούσαμε να λειτουργήσουμε όπως τα είχαμε σχεδιάσει ώστε να υπάρξει από μέρους μας ένα εξυπηρετικό κλαμπ», προσθέτει η ανακοίνωση.

«Ευχαριστούμε από καρδιάς τους Ιταλούς. Υπό άλλες συνθήκες, θα είχαμε μεγαλουργήσει. αλλά πιο πολύ ευχαριστούμε τους οπαδούς της Γιουβέντους σε Ελλάδα και Κύπρο που μας εμπιστεύθηκαν. Τα χρήματα που δώσατε για το κλαμπ θα σας επιστραφούν στο ακέραιο μέσα στις επόμενες ημέρες. Θα επικοινωνήσουμε με τον καθέναν ξεχωριστά. Σάς ευχαριστούμε και πάλι», καταλήγει η οπαδική κίνηση που και τυπικά δεν υπάρχει πλέον.

17 σχόλια:

  1. Κρίμα, πολύ κρίμα. Ειχα γίνει μέλος και είχα μιλήσει με τα παιδιά και μου εξήγησαν τι παίχτηκε πάνω κάτω. Σε αυτό που τους βγάζω το καπέλο είναι πως δεν δημοσιοποιούν το πρόβλημα. Χίλια μπράβο τους. Τελικά κάποιοι άνθρωποι παραμένουν πάρα πολύ σοβαροί όσα χρόνια και αν περάσουν.

    Μη μασάτε. Κάπου θα αναταμώσουμε και πάλι. FORZA JUVE!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Αν θες τη γνώμη μας, γενικά το να κάνεις κάτι είναι πιο εύκολο από το να κάνεις κάτι σοβαρά.

      Forza Juve!

      Διαγραφή
  2. ξερουμε το λογο αλανια?

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Υπάρχει μια ανακοίνωση που αναφέρει ξεκάθαρα: Δείχνοντας απόλυτο σεβασμό στην ιστορία του ιταλικού συνδέσμου, δε θα μπούμε σε λεπτομέρειες.

      Ναι, γνωρίζουμε το λόγο αλλά πρέπει να σεβαστούμε το παραπάνω.

      Forza Juve!

      Διαγραφή
  3. Πάνω από όλα η ομάδα.Forza Juventus

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. Το να κάνεις κάτι είναι πιο εύκολο από το να κάνεις κάτι σοβαρά...Τι εννοείτε?

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Εννοούμε πως σήμερα με τη δυνατότητα που δίνει το ίντερνετ είναι εύκολο να ξεκινήσει κάποιος κάτι αλλά δε σημαίνει πως θα είναι και σοβαρό.

      Η συνέπεια, το ήθος και σχετικές αξίες δεν αντιγράφονται ούτε αγοράζονται με likes, shares ή τσιτάτες ατάκες.

      Διαγραφή
  5. Ειμουν μέλος αυτής της κίνησης που έγινε και με λύπη ενημερώθηκα ότι τελικά ναυαγησε!δεν ξέρω τους λόγους αλλά απ ότι καταλαβαίνω από αυτά που διαβάζω εδώ το θεμα είναι ότι δεν μας υποστήριξε το ιταλικο κλαμπ! !θα θελα να μάθω τους λόγους από εδώ δημοσιευμένους από το forza juve που μπαίνω και διαβάζω τουλάχιστον 10-15 φορές την ημέρα! !φυσικά πρώτα απ όλα το ένα και μοναδικό football club της μεγάλης juve!! Τις οποίας είμαι φιλαθλος -οπαδός της από μικρό παιδί! !είναι κρίμα να μην μπορούμε να έχουμε ένα κλαμπ δικό μας ενώ αλλά κλαμπ έχουν! !υποστηρίζω οποιαδήποτε σοβαρή κίνηση για μια νέα αρχή σε ένα σύνδεσμο της μεγάλης μου αγάπης juve στην Ελλάδα! !!stefanos trikala -forza juve!!!!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Εμείς δεν μπορούμε να μιλήσουμε εκ μέρος άλλων. Το καταλαβαίνεις αυτό...

      Forza Juve!

      Διαγραφή
  6. Το καταλαβαίνω αλλά δεν θα μιλήσετε εκ μέρους άλλων απλά θα δημοσιοποιησετε μια είδηση και τους λόγους! !είναι θετικό να μάθουν και εμείς αλλά και άλλοι εκτός club nucleo 1985 τι έγινε!!ως προς τη θετική πλευρά του θέματος ώστε να μην ξαναγίνει η να γίνει άλλος χειρισμός! Απόψη μου!όπως σεβαστό και αυτό που μου γράψατε πιο πάνω εσείς! Γράφω πάντα καλοπροαιρετα την άποψη γιατί πιστεύω ότι εδώ υπάρχει ελευθερία απόψεων πάντα με όλο το σεβασμό ως προς την σελίδα και οολους τους αναγνώστες τής! Η juve είναι λατρεία! Πάθος! !και η ανάγκη (τουλάχιστον η δικιά μου )να είμαι μέλος σε ένα καλο-δυνατό club της είναι γιατί θέλω κι εγώ να είμαι από κάποιο σημείο ένα μικρό μέρος με το τρόπο μου της ιστορίας της!stefanos trikala !forza juve!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Αυτό που μπορούμε να κάνουμε από μεριά μας, και θα το προσπαθήσουμε, είναι να δώσουμε βήμα ώστε να ειπωθούν κάποια πράγματα από αυτούς που τα ξέρουν από πρώτο χέρι.

      Forza Juve!

      Διαγραφή
  7. Χίλια χρόνια και να μην γίνει. Ευτυχώς που δεν έγινε. Τι σημαίνει δηλαδή κλάμπ; Λέσχη; Ουστ. Αν θέλετε να ανήκετε κάπου γράφτηκε στους προσκόπους η στο κατιχιτικο. Οπαδιλικη και πράσινα άλογα. Έχετε φάει τον παπά με αυτά. Λες και είσαι περισσότερο Γιούβε αν ανήκεις εκεί. Να κλείσουν όλα. Και τα λεφτά να πάνε στη Γιούβε άμεσα. 100 εκατομμύρια λένε ότι είμαστε παγκόσμιος σωστά; Ε από ένα 1 ευρω. Να δώσουμε να ή μεταγραφές. Γιατί δεν το κάνουμε όμως ρε παιδιά. Σκέψου να δώσουμε και 10 ευρω δηλαδή. Απλά είναι τα πράγματα. Από αυτά τα κλαμπ και τις λέσχες βγαίνει πολύ χρήμα όταν το στήνεις ΣΟΒΑΡΆ. ΜΑΛΛΟΝ κάποιοι έχασαν την μαρμητα όπως λέει και ο φαλακρας από τον βορρά.

    Αρτέμης Καστελόριζο. Ο ένας και μονος φίλαθλος της Γιούβε.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Φαίνεται πως δεν το κατέχεις το θεμα. Ούτε επί της ουσίας, ούτε επί των οικονομικών.

      Διαγραφή
  8. Φίλε μου Αρτέμη! !μοναδικε φιλαθλε τις Γιουβέ στο Καστελόριζο!από τα ουστ και τα πράσινα άλογα νομίζω ότι δεν κατάλαβες ότι απευθύνεσαι σε νοήμων άτομα φίλους του καλού ποδοσφαίρου και λάτρεις της ΜΕΓΆΛΗΣ ΚΥΡΙΑΣ και όχι σε χουλιγκανους η τίποτα παιδάκια που όπως είπες τρώνε τον παπά! !προσωπικά είμαι επιφανείς άνθρωπος οικογενειαρχης και λάτρεις -φίλαθλος της juve κατά καλή μου τύχη από μικρό παιδί! Αυτό που λες για τα χρήματα να πάνε στην ομάδα το ασπάζομαι αν και μην ξεχνάς ότι και η ομάδα είναι ένα ιδιωτικό κλαμπ -εταιρεία με έσοδα και έξοδα με διαχειριστές και ιδιοκτήτες !επίσης το ότι μέσα από τα κλαμπ μπορεί καπιοι να βγάζουν χρήμα και αυτό πιστεύω ότι μπορεί κατά ένα μεγάλο ποσοστό να γίνεται!! Λοιπόν για να κλείνω το θέμα πιστεύω ότι απο αυτά που έγραψα πιο πάνω δεν έχουν καμια σχέση με οπαδιλικη όπως το χαρακτιρησες ούτε με προσοπικο τσεπώμα από κανένα κλαμπ!!και δεν χάσαμε καμιά μαρμητα! !!φιλικά stefanos trikaka !!forza juve! !!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  9. Πρώτον γιατί μου λες ότι είσαι οπαδός από παιδί; Επειδή είσαι μεγαλύτερος νσε κάνει πιο πολύ Γιούβε;
    Δεύτερον υπάρχει τόση ανάγκη να υπάρχει μια λέσχη που μαζεύονται και βλέπουν Γιούβε ενώ κανονικά το κάλεσμα θα πρέπει να είναι ανοικτό προς όλους;
    Τρίτον ιδιωτικό κλάμπ είναι και εμείς το υποστηρίζουμε. Μας προσφέρει ψυχαγωγία γι'αυτό και πρέπει να το ενισχύσουμε για να γίνει ακόμη καλύτερο.
    Τεταρτον ναι πιστεύω ότι κάποιοι θα έβγαζαν λεφτά αν γινόταν αυτό εδώ. Όχι εσύ προσωπικά αλλά σίγουρα άλλοι.

    Γιαυτο juventus membership και όλες οι λέσχες ,κλάμπ , καφενεία , group therapy κτλ στο καλό.

    Μπορούν και από εδώ μέσα να κάνουν μια στήλη και να οργανώνουν τα παιδιά όπως λένε "ΣΟΒΑΡΑ" είτε εκδρομές είτε να βλέπουν αγώνες. Έξαλλου το μόνο που θέλεις για να κλείσεις τα πάντα είναι διαδίκτυο και λεφτά στην κάρτα σου.

    Αρτέμης Καστελόριζο.ο ένας και μοναδικός.

    Υ.Γ

    Φιλικά πάντα.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Ευτυχώς που είσαι, όπως γράφεις, «ο ένας και μοναδικός» γιατί δεν αντέχονται πολλοί με τέτοιες ιδέες. Ευτυχώς όμως.

      Διαγραφή
  10. Φίλε Αρτέμη δεν ξέρω αν ειμαι μεγαλύτερος (39)!το ότι είμαι από μικρό παιδι το λέω ότι σε πικρές και χαρές ειμουν εκεί και δεν άφησα να εννοειθει ότι είμαι περισσότερο γιουβεντινος από κανέναν που δεν γνωρίζω κιόλας! Το σίγουρο είναι ότι σε κάθε παιχνίδι της Γιουβέντους είμαι μαζί της ολόψυχα! !Για το 2ο που λες φυσικά και εννοείται ότι το κάλεσμα είναί για όλους! Απλά με το σύνδεσμο μπορείς έχεις μία καλύτερη οργάνωση σε ένα παρεηστικο ταξιδάκι και κάτι καλύτερο σε τιμές και κάτι περισσότερο σε διασκέδαση! !και προσωπικά εμένα με κάνει να νιώθω πιο κοντά στην ομάδα και υπογραμμιζω πάντα σε φίλαθλο πνεύμα! !στο 3ο συμφωνώ ότι όπως μπορεί και αν μπορεί και όπως αισθάνεται ο καθένας μας Γιουβέντινος ενισχύει την ομάδα! Για το 4ο σου είπα και στο προηγούμενο κειμενάκι που σου έγραψα ότι κι εγώ αν κρίνω από τους ελληνικούς συνδέσμους των ελληνικών ομάδων συμβαίνει αυτό που λες αν και όλοι δεν είναι ίδιοι (εννοώ σαν άνθρωποι που διαχειριζοντε συνδέσμους ) .Για τα υπολοιπα που λες για οργάνωση άπο εδώ μέσα εγώ θα σου πω ΜΑΚΆΡΙ! !!!!!!!Διαβάζω τη σελίδα καθημερινά !!!όσο για το διαδίκτυο και τα λεφτά okay συμφωνώ !οποίος είναι άνετος σηκώνεται και πάει! !αλλά και η παρέα με το ίδιο συναίσθημα είναι ανεκτίμητης αξίας! !STEFANOS TRIKALA! !FORZA JUVE!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή