24 Μαΐ 2017

«Επίθεση» της Μίλαν για τον Μοράτα με σοβαρές πιθανότητες να τον αποκτήσει

Ενδιαφέρον έχει να παρακολουθήσουμε το θέμα του Αλβαρο Μοράτα και το αν τελικά θα υπογράψει στη Μίλαν.

Σύμφωνα με σημερινό δημοσίευμα της μαδριλένικης Marca, οι ροσονέρι είναι έτοιμοι να κάνουν... επίθεση για τον 24χρονο φορ της Ρεάλ, για τον οποίο ενδιαφέρονται και οι Τσέλσι και Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ.

Το ρεπορτάζ της εφημερίδας αναφέρει ότι η Ρεάλ δεν πρόκειται να τον δώσει για λιγότερα από 60 εκατ. ευρώ και η Marca πιστεύει ότι η Μίλαν μπορεί να είναι το φαβορί επειδή σε αυτή ο Μοράτα θα είναι σίγουρα βασικός, επειδή ξέρει την Serie A και επειδή η μέλλουσα σύζυγος του (παντρεύονται τον Ιούνιο στη Βενετία) είναι Ιταλίδα.


Θα έχει ενδιαφέρον να δούμε τι θα γίνει με αυτή την ιστορία, όχι μόνο επειδή ο Αλβαρο έλεγε ότι στην Ιταλία θα επιστρέψει μόνο για τη Γιούβε (τέτοια λόγια έχουν πει κι άλλοι σε πολλές ομάδες) αλλά και για να δούμε αν έκανε σωστά ή έκανε ένα μεγάλο λάθος τελικά, όταν επέλεγε την Ρεάλ πριν ένα χρόνο.


2 σχόλια:

  1. μην τα ισοπεδωνουμε ολα, ο Μορατα ηθελε δεν ηθελε απο την στιγμη που η ρεαλ εκανε χρηση της οψιον επρεπε να παει, δεν ειχε επιλογη ο παικτης. Αρα δεν τιθεται θεμα αν εκανε σωστη η λαθος επιλογη ο παικτης

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Δεν ισοπέδωσε κανείς τίποτα. Οσο για την οψιόν, έπρεπε να πει το «ναι». Και το είπε. Forza Juve!

      Διαγραφή