2 Μαΐ 2017

Ο Λίπι «σπρώχνει» την αγαπημένη του Γιούβε στο τρεμπλ

Ο Μαρτσέλο Λίπι συνεχίζει το ψυχολογικό ντοπάρισμα στη Γιουβέντους, για την οποία είναι σίγουρος ότι δεν θα κάνει ένα τεράστιο λάθος.

Ο πρώην προπονητής των μπιανκονέρι έχει εκφράσει την πεποίθηση του ότι η ομάδα φέτος μπορεί να κατακτήσει όλους τους τίτλους και μάλιστα αυτό το είχε πει όταν οι περισσότεροι ήταν απαισιόδοξοι. Τώρα, με τη Γιούβε να ετοιμάζεται για τον πρώτο ημιτελικό του Champions League με τη Μονακό, ο Λίπι «σπρώχνει» την ομάδα προς την επιτυχία.

«Η Γιουβέντους έχει βελτιωθεί και έχει ωριμάσει πολύ μέσα από τους αγώνες κόντρα σε σπουδαίους αντιπάλους. Η ανωτερότητα στην Ιταλία είναι αναμφισβήτητη πλέον. Από εκεί και πέρα, είμαι σίγουρος για ένα πράγμα: Στο Τορίνο δεν πρόκειται ποτέ να κάνουν το λάθος να υποτιμήσουν έναν αντίπαλο», είπε ο Μαρτσέλο και αυτός ο αντίπαλος στον οποίο αναφέρεται είναι η Μονακό.


«Με τους Μπαπέ και Φαλκάο έχει αποδείξει ότι είναι μια πραγματικά καλή ομάδα. Δεκτό, έχουν κάποια αμυντικά προβλήματα αλλά δεν πιστεύω ότι η Γιουβέντους θα την υποτιμήσει, δεν πιστεύω ότι θα κάνει τέτοιο λάθος», συνέχισε ο Λίπι και ολοκλήρωσε με σύνθημα για τρεμπλ.

«Ναι, το τρεμπλ, όπως έχω ξαναπεί, είναι πιθανό για τη Γιουβέντους αλλά δεν χρειάζεται αλαζονεία. Στο ποδόσφαιρο δεν κάνεις υπολογισμούς, στο ποδόσφαιρο πρέπει να προσπαθείς να νικήσεις τους πάντες, να κατακτήσεις τα πάντα».

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου