26 Μαΐ 2017

Πρόστιμο στη Γιουβέντους για τη μεταγραφή του Πογκμπά

Με πρόστιμο αναμένεται να τιμωρηθεί η Γιουβέντους από την FIFA για την μεταγραφή του Πολ Πογκμπά στη Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ.

Η παγκόσμια ομοσπονδία, όπως είχαμε γράψει πριν λίγο καιρό, αποφάσισε να κάνει έρευνα για αυτή την μεταγραφή λόγω του υψηλού ποσού που πήρε ο Μίνο Ραϊόλα.

Το τι θα αποφασίσει για τους Αγγλους η FIFA θα το δούμε εν καιρώ, προς το παρόν πάντως φαίνεται πως έχει αποφασίσει, όπως γράφουν στη Γαλλία, να επιβάλει πρόστιμο 60.000 ευρώ στη Γιούβε.

Ο λόγος για αυτό το πρόστιμο, είναι το γεγονός ότι οι μπιανκονέρι είχαν ουσιαστικά παραχωρήσει μέρος των δικαιωμάτων του ποδοσφαιριστή στον Ραϊόλα και γι' αυτό τον λόγο πήρε τόσα εκατ. ευρώ από αυτή την μεταγραφή. Κάτι τέτοιο, όμως, απαγορεύεται από το 2015.


Το θέμα είναι ότι το τελευταίο συμβόλαιο του Πογκμπά με τη Γιουβέντους είχε υπογραφεί τέλη του 2014, πράγμα που σημαίνει ότι όταν έγινε η σχετική συμφωνία με τον μάνατζερ, η FIFA δεν είχε απαγορεύσει ακόμη κάτι τέτοιο.

Σχετικά θέματα

Υποπτες κινήσεις πίσω από τη μεταγραφή του Πογκμπά στη Γιουνάιτεντ. Ερευνα στη Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ για την μεταγραφή του Πολ Πογκμπά διέταξε η FIFA, σύμφωνα με τον γαλλικό Τύπο. Διαβάστε περισσότερα »




1 σχόλιο:

  1. Θυμάμαι ότι είχε κάνει και σχετική δήλωση ο ίδιος ο ραϊόλα πριν μήνες και είχε πει ακριβώς το ίδιο,δηλαδή πως είχε υπογραφεί συμβόλαιο πριν απαγορευτεί αυτό.Όπως αναφέρει ο σχετικός κανονισμός που βγήκε,συμφωνητικά που έχουν ημερομηνία προγενέστερη της 1ης Μαΐου 2015 δύνανται να συνεχιστούν να ισχύουν μέχρι της συμβατικής τους λήξης,άρα γιουβεντους και η γιουνάιτεντ δεν πρέπει να τιμωρηθούν.Αν ξέρετε κάτι παραπάνω παρακαλώ ενημερώστε με.Ευχαριστώ

    ΑπάντησηΔιαγραφή