2 Μαΐ 2017

Αλέγκρι: Είμαστε φαβορί αλλά…

Ο Μασιμιλιάνο Αλέγκρι είπε τα καλύτερα για την Μονακό αλλά έχει εμπιστοσύνη στη Γιουβέντους.

Τα κυριότερα από όσα είπε ο προπονητής των μπιανκονέρι στη συνέντευξη Τύπου.

Για το αήττητο της Μονακό εντός έδρας: «Ελπίζω αύριο να είναι η πρώτη ήττα της. Η Μονακό έχει κάνει 13 νίκες στα τελευταία 15 παιχνίδια, για να πάμε στον τελικό πρέπει να κάνουμε δύο... σωστά ματς γιατί κόντρα σε αυτούς είναι πολύ περίπλοκο. Σε σχέση με πριν δύο χρόνια είναι μια ομάδα πιο δυνατή στην επίθεση αλλά με λιγότερο δέσιμο στην άμυνα».

Για τον Ζαρντίμ: «Είναι στους "4" του Champions League, πρώτος στο πρωτάθλημα μπροστά από την Παρί Σεν Ζερμέν, έχει κάνει εκπληκτική δουλειά και αξίζει μόνο συγχαρητήρια. Ο Φαλκάο πριν τον τραυματισμό ήταν από τους πιο δυνατούς φορ του κόσμου, τώρα επιστρέφει στο επίπεδο του και είναι πολύ επικίνδυνος».

Για την επίθεση της Μονακό: «Μιλάνε οι αριθμοί. Ο Φαλκάο είναι παίκτης περιοχής, ο Μπαπέ έχει τεχνική και ταχύτητα, ο Μπερνάρντο Σίλβα έχει ωριμάσει πολύ σε σχέση με πριν δύο χρόνια. Δεν πρέπει να παίξουμε όπως στο πρώτο ημίχρονο με την Αταλάντα στο Μπέργκαμο».


Για το αν κρίθηκε η μάχη του τίτλου στην Ιταλία: «Το +9 είναι καλό προβάδισμα, τώρα έχουμε την Μονακό και μετά θα έχουμε τρεις μέρες για να προετοιμαστούμε και να νικήσουμε στο ντέρμπι με την Τορίνο».

Για το μέλλον του: «Θα συναντηθούμε με τη διοίκηση και θα μιλήσουμε, αυτή την στιγμή υπάρχει μόνο αυτός ο αγώνας για εμάς».

Για τον Ιγκουαΐν: «Δεν τον κρίνω μόνο με βάση τα γκολ, που ούτως ή άλλως έχει βάλει πολλά, αλλά με τη συνολική δουλειά του. Ο Γκονσάλο πρέπει να παραμείνει ήρεμος, κάνει εκπληκτική χρονιά όπως όλη η ομάδα».

Για το πώς έχει προετοιμαστεί η Γιουβέντους: «Εχω εμπιστοσύνη σε αυτό το γκρουπ, θα προσεγγίσουμε το ματς με τον σωστό τρόπο. Θα είναι εκπληκτικό το να πάμε στον τελικό, για να νικήσουμε την Μονακό θα χρειαστούν ταπεινότητα και θυσία. Η Αταλάντα, υπό αυτή την έννοια, ήταν ένα καλό τεστ γιατί η Μονακό έχει τα ίδια χαρακτηριστικά. Είμαστε φαβορί αλλά αν δεν κάνουμε αυτό που πρέπει, θα συναντήσουμε πολλές δυσκολίες. Αύριο είναι το πρώτο από τα δύο ματς, πρέπει να το αντιμετωπίσουμε χωρίς να σκεφτούμε ότι θα είναι εύκολο, γιατί έχουν βάλει πάρα πολλά γκολ και μπορεί να έχουν λιγότερη εμπειρία από εμάς αλλά έχουν ενθουσιασμό και ταχύτητα. Δεν έχει σημασία αν η ρεβάνς είναι εντός ή εκτός έδρας, σημασία έχει μόνο η πρόκριση».

1 σχόλιο:

  1. Η Γιούβε θα πρέπει να παίξει για να βάλει τουλάχιστον 2 γκολ στο Μονακό.. Εκεί παίζεται η πρόκριση.. Γιατί το να φάμε, βλέπω άντε ένα.. το πολύ δύο.. Αν δε σκοράρουμε αύριο-σήμερα 2 φορές.., απλά τα πράγματα δε θα είναι πιο απλά στη ρεβάνς του Τορίνο.. Αν προέβλεπα σκορ για αύριο.. θα έλεγα 1-2.

    ΑπάντησηΔιαγραφή