6 Μαΐ 2017

Η μεγάλη πρόκληση του Μαρότα και τα 7 ονόματα που παίζουν για τη νέα Γιουβέντους

«Η πρόκληση του Μαρότα: Να βελτιώσει μια σούπερ Γιούβε που μπορεί να κάνει τρεμπλ», γράφει η Tuttosport.

Οι μπιανκονέρι προφανώς έχουν κάνει ήδη τον μεταγραφικό σχεδιασμό τους και ξέρουν τι θέλουν το καλοκαίρι. Βασικά, όπως αντιλαμβάνεται κανείς, θέλουν να ενισχυθούν κι άλλο ως ομάδα, γεγονός που ακούγεται και κάπως... παράδοξο, αν σκεφτούμε ότι η Γιούβε ενδέχεται να κατακτήσει όλους τους τίτλους. Από την άλλη, είτε κάνει τρεμπλ είτε όχι, εχθρός του καλού είναι το καλύτερο και αυτό το ξέρουν στο Τορίνο.

Η Γιουβέντους παρακολουθεί αρκετούς ποδοσφαιριστές, όπως είχε πει πριν λίγους μήνες ο Φάμπιο Παράτιτσι, μέχρι να καταλήξει στους εκλεκτούς και η Tuttosport παραθέτει επτά από αυτά τα ονόματα, για διάφορες θέσεις. Στο σχετικό κομμάτι της, το οποίο είναι φωτογραφικό, η εφημερίδα εστιάζει κυρίως σε ποδοσφαιριστές που αγωνίζονται ήδη στη Serie A και είναι στη λίστα των μπιανκονέρι.


Συγκεκριμένα, η Tuttosport έχει τα ονόματα των Ματία Ντε Σίλιο (Μίλαν) και Αντρέα Κόντι (Αταλάντα), οι οποίοι είναι υποψήφιοι για το άκρο της άμυνας και λογικά θα αποκτηθεί ένας εκ των δύο. Για το χώρο του κέντρου η εφημερίδα... ταξιδεύει στη Γαλλία και αναφέρει τον Κορεντίν Τολισό (Λιόν) και τον Τόμας Λεμάρ (Μονακό), ενώ για πιο μπροστά υπάρχουν τρία ονόματα από Ιταλία: Φεντερίκο Μπερναρντέσκι (Φιορεντίνα), Κεϊτά Μπαλντέ (Λάτσιο), Πάτρικ Σικ (Σαμπντόρια).


5 σχόλια:

  1. ;;;;; Πρίκληση;;; Μα πιστεύετε εσείς ό τι κάποιος από αυτούς τους 7 είναι κακλύτερος απ` αυτούς που παίζουν τώρα;;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Η πρόκληση, σύμφωνα με το θέμα, πάει στο πώς θα ενισχυθεί μια ομάδα που ενδεχομένως θα έχει κατακτήσει τα πάντα. Forza Juve!

      Διαγραφή
    2. Ομάδα που κερδίζει δεν αλλάζει, παρά μόνο όταν χάσει.. εκτός κι αν θες εσύ να την αλλάξεις για να χάσει.. Πρόκληση θα είναι , αν τα κατακτήσει όλα.. να τους κρατήσεις όλους..μέχρι να χάσουν.. Αυτή η ομάδα χρειάζεται τον τερματοφύλακα που αναφέρετε για αντικαταστάτη του Μπουφόν, τον κεντρικό μπακ της Αταλάντα, τον Βεράτι και έναν στην επίθεση.. σαν τον Σάντζες .. Με δουλειά αυτοί μπορούν άνετα να πάρουν και το 7ο σερί πρωτάθλημα και να πάνε άνετα και για το τσάμπιος και του χρόνου (άσχετα αν το πάρουν φέτος ή όχι). Οι πολλές αλλαγές είναι πειραματική ανανέωση σε μια ομάδα που κερδίζει.., και αυτό σημαίνει ρίσκο και απώλεια.. Εξαρτάται, βέβαια, το τι θέλουμε κ.. θελουμε δαι για την επόμενη χρονιά.. ηλ. να ειμαστε πρωτοι σε ολα ή ανανεωση, αλλά όχι όλες τις πρωτιές;;

      Διαγραφή
  2. Φιλε οι παίχτες που αναφέρεις αν αποκτηθούν πανε για βασικοί... Η ομάδα χρειάζεται και καλούς παίχτες στον πάγκο!!! Ο Κεϊτά ειναι παρα πολυ καλη λυση να αποκτηθεί μιας και παιζει και στις 4 θέσεις της επίθεσης και φέτος κανει μια παρα πολυ καλη χρονια .ασε που δεν ξερεις σε τι κατάσταση θα γυρίσει ο Πιάτσα!!! Ειμαι υπέρ στο να αποκτηθεί αυτός ο παίχτης!!! Ο κορμός ίδιος θα μεινει δεν θα αλλάξει μονο με δυο βελτιώσεις οπως οι Σάντσες και Βερραττι που είπες... Με αυτη την 11αδα και δυνατό πάγκο με μέλλον πας για κυριαρχία για αρκετό καιρο

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. E αυτό λέω κι` εγώ πριν. Όχι πολλές και ανούσιες μεταγραφές. Τους 4 που ανέφερα ή σαν αυτούς. Με τον ίδιο προπονητή, που ξέρει ήδη τα πάντα για τους ήδη υπάρχοντες παίχτες, οι ίδιοι οι πάιχτες ξερονται μεταξύ τους και που όσο πάει αυτό θα βελτιώνεται... FORZA JUVE!

      Διαγραφή