14 Μαΐ 2017

Ο δράκος του τελικού, η φλόγα και πού θα καταλήξει το κύπελλο σύμφωνα την ανάλυση μιας εικόνας από αναγνώστη του forzajuve.gr

Υπάρχουν κρυφά μηνύματα και κρυφοί συμβολισμοί σε εικόνες; Σε μια τόσο γενική ερώτηση, απαντάς με ένα γενικό «ναι, υπάρχουν».

Το σχόλιο αναγνώστη του forzajuve.gr στο θέμα Τι δείχνουν οι πρώτες αποδόσεις των γραφείων στοιχημάτων για τον τελικό του Champions League αλλά κυρίως τη φωτογραφία που το πλαισιώνει, έχει ένα ιδιαίτερο ενδιαφέρον.

Ακολουθεί το σχόλιο του αναγνώστη, ακριβώς όπως τοποθετήθηκε βλέποντας μια συγκεκριμένη εικόνα και όχι την είδηση.


«Λένε ότι τον κόσμο τον κυβερνούν οι Δρακονιανοί», αναφέρει ο αναγνώστης και συνεχίσει: «Στην εικόνα που υπάρχει εδώ πάνω (δεν ξέρω από ποιον έγινε το κολλάζ), ο δράκος που κρατά το κύπελλο, φαίνεται σα να το γέρνει προς το σήμα της Γιούβε και να κοιτάζει απωθητικά και απειλητικά το σήμα της Ρεάλ. Το κόκκινο πυρακτώδες βέλος που βγαίνει από το στόμα του δε δηλώνει σε καμιά περίπτωση την κατεύθυνση που θα πάει το κύπελλο, αλλά, αντίθετα, την κατεύθυνση όπου θα πάει η “φλόγα” που θα βγει από το στόμα του, για να “κατακάψει” το στόχο του».



Και κλείνοντας, ρωτάει: «Είναι λέτε έτσι εντελώς τυχαία, νομίζετε, σχεδιασμένη αυτή η εικόνα; Χαχαχα (Δεν είναι εύκολο αν πάει καν ο νους του του οποιουδήποτε στη διαδικασία ερμηνείας αυτής της εικόνας. Forza Juve».

Για την ιστορία, το κολλάζ της συγκεκριμένης εικόνας δημοσιεύθηκε στον επίσημο λογαριασμό του Champions League, της UEFA φυσικά.


6 σχόλια:

  1. Γεια σας παιδιά,

    Οπαδός Μπαρτσελόνα.
    Η τύχη αυτή τη φορά δεν θα είναι με το μέρος σας. Γιατί φέτος θα το δώσουν και πάλι στους Μαδριλένους. Διαιτησία και τύχη θα σας το πάρουν. Ακόμη μην ξεχνάμε και το σύνδρομο του "loser" που έχετε. Ποτέ γυρίσατε ματς κρίσιμο ενω είχατε δεχτεί τέρμα πρώτοι. Γι'αυτό μην κάνετε όνειρα. 2 ( και στα πέναλτι) τρόπαια να έχετε και έστειλε μια χαρά. Μόνο εσωτερικά αφεντικά. Έξω φαπα και χωρίς σάλιο.

    Μπλαουγκράνα Μάκης.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Μάκη, όνειρα μπορεί να κάνει ο οιοσδήποτε. Εδώ η Μπαρτσελόνα που έχανε κύπελλο από τη Στεάουα κατάφερε κάποια στιγμή να περάσει τη Γιουβέντους σε τρόπαια. Όποτε, όπως ξέρεις καλά από πρώτο χέρι, τα πάντα γίνονται...

      Διαγραφή
    2. Φαπα ξάπλα σε έχω εγώ τοσα χρόνια οπαδουλη της δεκαετίας, μαζί και τη φιλενάδα σου απο τη Μαδρίτη!!!! Μονο με κλεμμένα κύπελα και στημένες διαιτησίες μπορείτε να μας τη λέτε. Που θα μας πρι φαπα ξάπλα το χαιβανι που εμφανίστηκε για δέκα χρόνια. Πες και ενα ευχαριστώ στην Ίντερ που προσπάθησε να μας καταστρεψει γιατι ο καλύτερός σου παίχτης υα ηταν κι αυτός μπιανκονερο χαιβανακο!!! Τώρα κάτσε καναπέ και απόλαυσε τον τελικό πελατακο.....Στα ίσια δεν έπαιξες ποτέ και δεν υπάρχεις πουθενά!!!! FORZA JUVEEEEE!!!!

      Διαγραφή
    3. μίλησε τώρα οπαδός της μπαρτσελόνα.Η ομάδα που με διαιτησία,τύχη και χαζομάρα της παρί προκρίθηκε στους 8, έχασε 3-0(συνολικό σκορ) από την Γιουβέντους και έλεγε ο Ράκιτιτς ότι ΆΞΙΖΑΝ να προκριθούν.Τις μεταγραφές της μπάρτσα τις κανονίζει ο μέσι λέγοντάς τους ότι αν δεν κάνουν ότι θέλει αυτός δεν ανανεώνει το συμβόλαιο του,ελπίζει η μπάρτσα σε ατυχία της ρεάλ για να πάρει το πρωτάθλημα και παίζει με έναν προπονητή που ανακοίνωσε στα μέσα της σεζόν ότι αποσύρεται στο τέλος της σεζόν.Και σε αντίθεση με αυτά που λες Μάκη, αυτά που λέω εγώ ισχύουν.

      Διαγραφή
  2. Οταν γίνεις κι εσύ αφεντικό στη χώρα σου («εσωτερικά» με τα δικά σου ελληνικά), έλα να μας πεις. Δεν θα ζήσεις για να το δεις, γιατί πολύ απλά δεν θα γίνεις ποτέ. ΙΝΤΕΡ της Ισπανίας είσαι και θα είσαι για πάντα, στη σφαλιάρα της Ρ. Μαδρίτης.
    _Πίξελ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Προς "Μπλαουγκράνα Μάκης"

    Είδαμε γιατί το παιδάκι σας δεν θα άντεχε ούτε 3 αγωνιστικές στη Serie A,όλοι την ώρα break dance θα έκανε.
    Αποκλειστήκατε από μία καθαρά 100% σοβαρή,Ιταλική ομάδα,με 3-0 συνολικό σκορ(ΠΑΡΘΕΝΑ που λένε κάποιοι) και αυτό για 1 απλό λόγο..
    ΔΕΝ ΕΙΧΑΤΕ ΒΟΗΘΕΙΑ ΑΠΟ ΤΗ ΔΙΑΙΤΗΣΙΑ.

    Ρωτήστε τη Παρί,τη Τσέλσι,τη Μίλαν,την Άρσεναλ αν έχουν ακόμα τα ράμματα από τα χειρουργεία που τους έκαναν τα καλόπαιδα της ΟΥΕΦΑ,που εσείς λέτε διαιτητές.

    Μας έχετε ζαλίσει τον έρωτα με τη Ρεάλ και τα τρόπαια στα χρόνια του Φράνκο και ζείτε σε μία ωραία φούσκα,ηλίθιου,ρομαντισμού "κάτι παραπάνω από κλαμπ" και αηδίες,με ΚΑΤΑΡ στη φανέλα !!!!

    Ξεκινήστε από φέτος να συνηθίζετε,τα δύσκολα χρόνια που έρχονται και αφήστε τη Γιούβε ,που έριξε ταφόπλακα στη μόδα Μπαρτσελόνα,στην ησυχία της.

    ADIOS,ΠΕΡΑΣΤΙΚΆ ΣΑΣ & ΚΑΙ ΤΑ ΞΑΝΑΛΈΜΕ ΓΑΤΑΚΙΑ

    ΑπάντησηΔιαγραφή