11 Μαΐ 2017

Τα 6 ονόματα που θα απασχολήσουν τη Γιουβέντους και ο χορός εκατομμυρίων από το Champions League

Η Gazzetta dello Sport αναφέρεται στα λεφτά που παίρνει η Γιουβέντους από το Champions League και στους παίκτες που μπορεί να αποκτήσει με αυτά το καλοκαίρι.

Οι μπιανκονέρι είναι στον τελικό της κορυφαίας διοργάνωσης όπου θα αντιμετωπίσουν την Ρεάλ με στόχο την κατάκτηση του τροπαίου.

Στον οικονομικό τομέα, πάντως, το έχουν ήδη κατακτήσει αφού υπολογίζεται ότι η Γιούβε έχει ήδη εξασφαλίσει από την UEFA ένα ποσό της τάξης των 115-120 εκατ. ευρώ για την πρόκριση στον τελικό και αν επικρατήσει στο Κάρντιφ θα ξεπεράσει τα 130!


Με αυτά τα λεφτά, προφανώς, οι μπιανκονέρι θα έχουν την άνεση να κινηθούν όπως θέλουν στην καλοκαιρινή μεταγραφική περίοδο και η Gazzetta dello Sport αναφέρει σήμερα, στην ιστοσελίδα της, έξι ονόματα που απασχολούν τη Γιουβέντους: Τζίτζιο Ντοναρούμα, Ματία Ντε Σίλιο, Ιβάν Ράκιτιτς, Κεϊτά Μπαλντέ, Αλέξις Σάντσες, Χάμες Ροντρίγκες.


2 σχόλια:

  1. Δεν χρειαζομαστε πολλες μεταγραφες, μονο τον βερατι με 80 "χαρτια" σε περιπτωση που φυγει ενας εκ των κεντιρα, ρινκον, στουραρο, λεμινα, τον σαντσεζ σε περιπτωση που φυγει ο μαντζουκιτς που δεν πιστευω να φυγει και τον ντε σιλιο η καποιο αλλα δεξι μπακ σε περιπτωση που φυγει ο λιχσταινερ. Βεβαια ολα αυτα ειναι πιθανα σεναρια που εχουν γραφτει κατα καιρους απο εδω και απο κει.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Ο σαντζεθ χρειάζεται σε κάθε ομάδα πολλώ μάλλον όταν λείπει το γκολ από τον κουαδραδο!Θεωρώ ότι με την προσθήκη του Σάντσεθ μαζί με ένα δεκάρι θα δέσει την ομάδα!!Ας μην ξεχνάμε όμως ότι πρέπει να πάρουμε και τερματοφυλακα γιατί ο τζίτζι τελειώνει!!Και νομίζω ότι ο Ντόναρουμα είναι το μέλλον!

    ΑπάντησηΔιαγραφή