18 Ιουν 2017

Ποια μεταγραφή λέει ο Μαρότα πως δεν είναι εφικτή και η απάντησή του στις φήμες για τους καυγάδες στο ημίχρονο με τη Ρεάλ

Στη μεγάλη συνέντευξη που έδωσε ο Μπέπε Μαρότα στην Corriere della Sera μίλησε για πολλά. Υπήρχαν καυγάδες στο ημίχρονο του Κάρντιφ; Ποια μεταγραφή θεωρεί ανέφικτη.

Ακολουθούν τα υπόλοιπα σημεία της συνέντευξης του γενικού διευθυντή της Γιουβέντους.

Για την δήλωση του Αλέγκρι ότι σκέφτηκε ακόμη και να τα παρατήσει μετά το Κάρντιφ: «Νομίζω πως γρήγορα πήρε τα πάνω του και από την πλευρά μου μπορώ μόνο να πω ότι δεν είχα ποτέ αμφιβολία ότι θα ήταν ο προπονητής μας και την επόμενη σεζόν. Εχει ακόμη πολλά να δώσει. Την προηγούμενη εβδομάδα μιλήσαμε για προγράμματα».

Για τον Ενζονζί: «Είναι ένα από τα ονόματα. Δεν έχουμε ακόμη μιλήσει με την Σεβίλλη, σίγουρα 40 εκατ. ευρώ...».

Για τον Ντάγκλας Κόστα: «Είναι προφίλ που μας κάνει, μιλήσαμε με τον μάνατζερ αφού πρώτα ενημερώσαμε την Μπάγερν. Τώρα θα τα πούμε με αυτούς. Δεν έχουν γίνει προτάσεις».

Για τον Ινιέστα: «Δεν είναι εφικτό».

Για τον Μπερναρντέσκι: «Είναι στην κατηγορία των ταλέντων που πρέπει να γίνουν μεγάλοι παίκτες με την δουλειά της διοίκησης και του προπονητή. Οπως έγινε με τον Ντιμπάλα».

Για το αν ο Σικ θα πάει δανεικός: «Πρώτα πρέπει να κλείσουμε την μεταγραφή. Απομένουν οι ιατρικές εξετάσεις. Μετά θα δούμε. Θα είναι σίγουρα στην προετοιμασία, είναι ένα κεφάλαιο για το μέλλον της Γιουβέντους».


Για το πώς κρίνει την σεζόν της Γιουβέντους: «Η αξία ενός τελικού δεν μπορεί να περιλάβει μέσα του την απόλυτη αξία μιας σεζόν. Καταλαβαίνω την απογοήτευση των τιφόζι αλλά για τη Γιουβέντους ήταν μια εκπληκτική σεζόν, με το 6ο σερί πρωτάθλημα και το 3ο κύπελλο».

Για το τι έλειψε στο Κάρντιφ: «Νομίζω πως στη διάρκεια των 90 λεπτών ξεχώρισε η πιο δυνατή ομάδα. Αυτό όμως δεν αναιρεί ότι η Γιουβέντους έφτασε στον τελικό με λαμπρό τρόπο, χωρίς να χάσει ποτέ και έχοντας δεχθεί μόνο τρία γκολ. Μετά δεχθήκαμε τέσσερα στον τελικό. Το Champions League είναι περίεργο...».

Για το ότι ο Ντιμπάλα απογοήτευσε: «Ο Ντιμπάλα έμαθε. Ηταν ο πρώτος του τελικός, τώρα είναι σίγουρα καλύτερος παίκτης. Νικάς ή μαθαίνεις, όπως έλεγε ο Μοντέλα».

Για τις φήμες ότι υπήρξαν έντονοι καυγάδες στα αποδυτήρια στο ημίχρονο του τελικού: «Το έχω ακούσει κι εγώ. Τρελά πράγματα. Ημουν στα αποδυτήρια, δεν έγινε απολύτως τίποτα».

Για τις Μίλαν και Ιντερ: «Αλλάζει το ιταλικό σενάριο. Δεν υπάρχει πια το μοντέλο του προστάτη αλά Μπερλουσκόνι ή αλά Μοράτι. Εχει αντικατασταθεί από το μοντέλο του business, αλλά αυτό χαμηλώνει το αίσθημα του ανήκειν. Να γιατί η οικογένεια Ανιέλι για εμάς είναι επιπρόσθετη αξία. Στις κρίσιμες στιγμές το αίσθημα του ανήκειν είναι ένα σημαντικό επιπλέον όπλο. Από τις μεγάλες ομάδες της Ιταλίας, μόνο εμείς και η Νάπολι έχουμε ιταλική ιδιοκτησία».


Σχετικά θέματα

Η μπλόφα του Μαρότα για το μεταγραφικό μπαμ. Στη συνέντευξη που έδωσε ο Μπέπε Μαρότα στην Corriere della Sera ρωτήθηκε, για να το πούμε στα ελληνικά, αν η Γιούβε θα κάνει φέτος ένα μεταγραφικό «μπαμ». Διαβάστε περισσότερα »

Ο Μαρότα αποκαλύπτει για ποιον η Γιούβε απέρριψε πρόταση 60 εκατ. ευρώ και αν θα κάνει μεταγραφή αλά Ιγκουαΐν. Στη συνέντευξη του στην Corriere della Sera ο Μπέπε Μαρότα ρωτήθηκε όχι μόνο για τον Ντοναρούμα. Διαβάστε περισσότερα »

Μαρότα: Ηταν στο χέρι μας, δικός μας αλλά για λόγους τακτικής τον αφήσαμε… Η Γιουβέντους ουσιαστικά άφησε τον Κορεντίν Τολισό να καταλήξει στην Μπάγερν Μονάχου, όπως είπε ο Μπέπε Μαρότα. Διαβάστε περισσότερα »




Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου