17 Ιουν 2017

Η απάντηση του Ντάνι Αλβες για το βίντεο του Ιγκουαΐν: Μη γράφετε μαλ...

Ο Ντάνι Αλβες χαρακτηρίζει «μαλ...» τα όσα γράφονται για το βίντεο του Γκονσάλο Ιγκουαΐν.

Το μήνυμα του Αργεντίνου φορ έμοιαζε με μήνυμα αποχαιρετισμού στον Βραζιλιάνο αλλά αυτός μέσω Twitter διέψευσε ότι ήταν αποχαιρετισμός από τη Γιουβέντους.

«Μη γράφετε μαλ... Ο Ιγκουαΐν έστειλε απλώς ένα βίντεο για μένα σε τηλεοπτική εκπομπή. Μην κάνετε λάθος τη δουλειά σας, παρακαλώ».

Εχει πάντως τη σημασία του πως ο Ντάνι Αλβες αναφέρθηκε μόνο στο βίντεο του Ιγκουαΐν, χωρίς να πει κάτι για τις δηλώσεις του προς στον Ντιμπάλα.


Σχετικά θέματα

Με ένα βίντεο που κατέβηκε, ο Ιγκουαΐν αποχαιρέτησε τον Ντάνι Αλβες που είναι τελειωμένος στη Γιούβε. Ενα βίντεο του Γκονσάλο Ιγκουαΐν, το οποίο... εξαφανίστηκε γρήγορα, μάλλον δείχνει ότι ο Ντάνι Αλβες τελείωσε από την Γιουβέντους. Διαβάστε περισσότερα »

Αβέβαιο, μετά τα όσα είπε, το μέλλον του Ντάνι Αλβες στη Γιουβέντους. Οι δηλώσεις του Ντάνι Αλβες για τον Πάουλο Ντιμπάλα είναι πολύ πιθανό να τον απομακρύνουν από τη Γιουβέντους. Διαβάστε περισσότερα »

Η συμβουλή του Ντάνι Αλβες στον Ντιμπάλα που δεν αρέσει σε κανέναν στη Γιουβέντους. Ο Ντάνι Αλβες... σοκάρει με την συμβουλή που δίνει στον Πάουλο Ντιμπάλα. Διαβάστε περισσότερα »




Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου