28 Ιουν 2017

Τέλος ο Ντάνι Αλβες από τη Γιούβε με ένα ιδιαίτερο γράμμα στους συμπαίκτες του και στους οπαδούς

Αφού προκάλεσε με διάφορους τρόπους για να φύγει, ο Ντάνι Αλβες αποχαιρετάει με ωραία λόγια τη Γιουβέντους και τους οπαδούς της.

Ο Βραζιλιάνος δεξιός μπακ αποτελεί παρελθόν για τους μπιανκονέρι και αποφάσισε να πει «αντίο» μέσω Instagram, όπου ανέβασε μια φωτογραφία του από την φιέστα του πρωταθλήματος και έγραψε το εξής... γράμμα.

«Θέλω να ευχαριστήσω όλους τους τιφόζι της Γιουβέντους για τη σεζόν που έζησα, τους συμπαίκτες μου επειδή με καλωσόρισαν ως πραγματικοί επαγγελματίες που είναι, για ένα κλαμπ που νικάει και παίζει τελικούς. Νομίζω πως ο σεβασμός μου για αυτό το κλαμπ και τους οπαδούς ήταν η αφοσίωση μου, το πάθος μου και όλες οι προσπάθειες μου για να μεγαλώνω καθημερινά αυτό το σπουδαίο κλαμπ.

Απολογούμαι στους οπαδούς της Γιουβέντους αν μερικές φορές ένιωσαν ότι έκανα κάτι για να τους επιτεθώ. Ποτέ δεν ήταν αυτή η πρόθεση μου, απλά έχω έναν πολύ αυθόρμητο τρόπο να προσεγγίζω την ζωή, που λίγοι άνθρωποι καταλαβαίνουν... Αν και φαίνεται ότι δεν είμαι τέλειος, η καρδιά μου είναι καθαρή.


Σήμερα τελειώνω την επαγγελματική σχέση μας και θα πάρω μαζί μου όλους αυτούς που με αγάπη και πραγματική καρδιά κάνουν την Γιούβε ένα σπουδαίο κλαμπ. Οπως όλοι ξέρουν, πάντα λέω αυτά που σκέφτομαι και αισθάνομαι...

Αισθάνομαι ότι θα πρέπει να πω ένα ευχαριστώ το κ. Μαρότα για την ευκαιρία που μου έδωσε, είναι ένας σπουδαίος επαγγελματίας, ένας που αγαπάει την δουλειά του όσο λίγοι. Δεν παίζω ποδόσφαιρο για τα λεφτά, παίζω ποδόσφαιρο επειδή αγαπάω το επάγγελμα και όσους είναι μέρος του. Αφήνω εσάς να κρίνετε τι έκανα και για τι δούλεψα.

Αγαπάω το ποδόσφαιρο και τα λεφτά ποτέ δεν θα με πάνε οπουδήποτε αλλού».


1 σχόλιο:

  1. Μας έπεισες....
    Άσχετο, αλλά αν είδε κανείς τον ημιτελικό του U-21 Ιταλίας - Ισπανίας αυτός ο Dani Ceballos τι αέρινη παιχταρα είναι. Ο νέος Ινιεστα,μοίρασε σακούλες σε όλους τους μεσοαμυντικους της Ιταλίας, έδωσε ασίστ και κέρδισε την κόκκινη του Γκαλιαρντινι. Και εμείς κοιτάμε τον Νζοζι, χαιρετίσματα...
    Forza Juve...!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή