5 Ιουν 2017

Σχετικά με το προσβλητικό κείμενο που κυκλοφορεί στο ελληνικό ίντερνετ

Τις τελευταίες ώρες κυκλοφορεί στο ελληνικό ίντερνετ ένα κείμενο με μεγάλη δόση ειρωνείας, πολλά ψεύτικα στοιχεία και μπόλικο κόμπλεξ.

Ελευθερία λόγου έχουμε και άποψη έχουν όλοι.

Οταν διαβάζεις το κείμενο για πρώτη φορά, εκνευρίζεσαι. Βγαίνεις από τα ρούχα σου. Τσαντίζεσαι. Τσιτώνεις. Το ίδιο νιώθεις και τη φορά που το διαβάζεις ξανά για να σιγουρευτείς πως δεν το φαντάστηκες.

Η πιο ψύχραιμη ανάγνωση είναι η τρίτη…


Τότε καταλαβαίνεις πως είναι πραγματικά μεγάλη τιμή να μην έχεις τίποτα κοινό με αυτόν που έβαλε σε αυτή τη σειρά μερικές λέξεις. Ενας άνθρωπος (ανεξάρτητα από ποια ομάδα υποστηρίζει ή τι χρώματα ακολουθεί) πρέπει να νιώθει πνευματική υγεία και υπερηφάνεια όταν δεν μπορεί να ταυτιστεί σε τίποτα με αυτόν που έγραψε αυτό το εμετικό κείμενο.

Πρέπει να είναι μεγάλη καταδίκη να ζεις φυλακισμένος σε μια τέτοια κατάντια…


5 σχόλια:

  1. Νομίζω πως ξέρω για ποιο κείμενο μιλάτε και έχετε απόλυτο δίκιο.Το επίθετο "εμετικό" ή το "άρρωστο" το περιγράφει τέλεια...αν μιλάμε για το ίδιο κείμενο

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. παιδια ο τυπος κραζει την γιουβε μιλαει για εποχη νεντβεντ και ριτσολι. δεν χωνεψε ουτε την 7αρα ουτε την κιτρινη στον βουταδορο τον φορτουνη. μπαμ κανει

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Το αρθρο ειναι τρισαθλιο, το διαβασα και δεν μπορουσα να το πιστεψω, εκτος απο τις κλασικες ειρωνειες, ο ανισχυντος δημοσιογραφος(λεμε τωρα) νομιζει οτι εκανε χαβαλε, πιανωντας στο στομα του, και τους 1527 τραυματιες, που ποδοπατηθηκαν βλεπωντας την αγαπημενη τους ομαδα στον τελικο.

    Αφου εγινε ο κακος χαμος,σβηστηκε το επιμαχο αποσπασμα, αλλα το καταπτυστο αρθρο,παραμενει, Καλυτερα ,για να ξερουμε με ποιυς εχουμε να κανουμε.

    Ντροπη και αισχος.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. Παιδες που ακριβως μπορω να δω το εν λογω κείμενο

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Δυστυχώς καλέ μας φίλε (που μας διαβάζεις συνέχεια και σχολιάζεις όποτε έχει κάτι να πεις), δε μπορούμε να σε εξυπηρετήσουμε στην παρούσα φάση. Ελπίζουμε την κατανόησή σου.

      Διαγραφή