3 Ιουν 2017

Ζιντάν: Ούτε εμείς ούτε η Γιουβέντους είναι το φαβορί, είναι 50-50

Ο Ζινεντίν Ζιντάν επιχείρησε να διώξει το άγχος από τους παίκτες του και προσπάθησε να το κάνει από τη στιγμή που δεν αποδέχεται πως η ομάδα του είναι φαβορί.

Ο Γάλλος προπονητής της Ρεάλ μιλώντας για την αναμέτρηση του Σαββάτου στάθηκε αρχικά στη δουλειά που έχει γίνει όλη της σεζόν από τον ίδιο και τους παίκτες του.

«Εχουμε δουλέψει σκληρά για να είμαστε εδώ. Το αξίζουμε και είμαστε απόλυτα έτοιμοι για τον τελικό», είπε ο Ζιντάν. «Δε νιώθουμε έξτρα πίεση», πρόσθεσε. «Η Ρεάλ ξέρει πώς είναι να ζεις υπό πίεση. Το έζησα και ως παίκτης και ως προπονητής. Και εσείς οι δημοσιογράφοι ξέρετε πώς είναι».

Στη συνέχεια μίλησε για τις πιθανότητες κατάκτησης του κυπέλλου. «Λένε ότι είμαστε το φαβορί, όμως το ποδόσφαιρο δεν είναι έτσι. Είναι ένας τελικός και τα πάντα μπορούν να συμβούν. Στο τέλος ούτε εμείς ούτε η Γιουβέντους είναι το φαβορί. Είναι 50-50».


Για τους μπιανκονέρι τόνισε τα εξής: «Ξέρουμε ότι παίζουμε απέναντι σε μία μεγάλη ομάδα. Θέλω, όπως και όλοι, να κλείσουμε με ωραίο τρόπο τη σεζόν. Δεν πιστεύω ότι η Γιουβέντους θα παίξει κλειστά. Θα είναι ανοιχτό παιχνίδι και αυτό είναι καλύτερο για όλους. Το πιο σημαντικό είναι να δώσουμε το μάξιμουμ».

Μιλώντας για τον σούπερ σταρ της ομάδας του, τον Κριστιάνο Ρονάλντο, ο Ζιντάν είπε: «Θέλει συνεχώς περισσότερα. Ακόμη και στην προπόνηση θέλει να κερδίζει. Έχει κάτι μέσα του... Είναι γεννημένος νικητής».


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου