3 Ιουν 2017

Επίθεση απέναντι στη Ρεάλ έπαιξε με δήλωσή του Ντάνι Αλβες

Επίθεση έπαιξε στις δηλώσεις του πριν τη μάχη του Κάρντιφ ο Ντάνι Αλβες.

Ο παίκτης των μπιανκονέρι στάθηκε στο τελευταίο ραντεβού των δύο ομάδων σε τελικό, στο ματς του 1998. «Δεν είναι μια μάχη Αλβες-Ρεάλ, είναι Γιουβέντους-Ρεάλ. Στον τελευταίο τελικό κόντρα στην Ρεάλ, η Γιουβέντους έχασε με γκολ που ήταν οφσάιντ».

Αν η Γιουβέντους πάρει το τρόπαιο, ο Ντάνι Αλβες θα κάνει το τρίτο τρεμπλ στην ένδοξη καριέρα του. «Δεν το σκέφτομαι. Κάθε μέρα είναι για να κάνει κάτι καινούριο. Δεν σκέφτομαι αυτά που έχω ήδη κατακτήσει, παίζει για να είναι η ομάδα μου καλύτερη. Αυτά τα παιχνίδια είναι για τα κερδίζεις, δεν έχουμε φόβο. Είμαστε εδώ για να πάρουμε τον τίτλο», ήταν η απάντησή του πρωταθλητή των μπιανκονέρι.


Ο έμπειρος Βραζιλιάνος συνέχισε «ανεβάζοντας» τους συμπαίκτες του. «Αυτός ο τελικός είναι κάτι το εξαιρετικό για μένα γιατί θα βρίσκομαι δίπλα σε μεγάλους ποδοσφαιριστές. Δεν έχω σταματήσει να ονειρεύομαι τον τελικό. Κοιμάμαι πολύ καλά και είμαι σίγουρος ότι το ίδιο συμβαίνει με τους συμπαίκτες μου. Πάντα μαθαίνω πράγματα και μαθαίνω από τους συμπαίκτες μου, αυτό είναι μυστικό της ομάδας», είπε.

«Πρέπει να απολαύσουμε τη στιγμή και να προσπαθήσουμε αυτό το βράδυ να είναι ξεχωριστό Ολος ο κόσμος θέλει να δει από κοντά αυτό το παιχνίδι», πρόσθεσε.


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου