21 Ιουν 2017

Η εφημερίδα των Ανιέλι επανέρχεται: Εγιναν άσχημα στα αποδυτήρια

Μπορεί ο Λεονάρντο Μπονούτσι να διέψευσε αλλά η La Stampa επιμένει και σήμερα για τα γεγονότα του ημιχρόνου του τελικού του Champions League.

Ο αμυντικός της Γιουβέντους με δήλωση του χθες διέψευσε ότι έγιναν όσα φημολογούνται στα αποδυτήρια του Κάρντιφ αλλά η La Stampa επιμένει. Συγκεκριμένα, η εφημερίδα της οικογένειας Ανιέλι δεν λέει κάτι διαφορετικό σε σχέση με χθες, σε ό,τι αφορά τα όσα φημολογούνται ότι έγιναν.


Απλά η... λεπτομέρεια, είναι ότι η La Stampa υποστηρίζει ότι τρεις άνθρωποι της Γιούβε έχουν δώσει τρεις διαφορετικές εκδοχές για το συνέβη στα αποδυτήρια. Και οι τρεις, όμως, υποστηρίζουν ότι όντως έγιναν άσχημα πράγματα, τα οποία προκάλεσαν εκνευρισμό στην ομάδα ενόψει του δεύτερου ημιχρόνου..

Σχετικά θέματα

Η αίσθηση πως αυτό το καλοκαίρι θα φύγει από τη Γιουβέντους μια βασική της δύναμη. Ενός χαμένου τελικού μύρια έπονται. Και τη στιγμή που προπονητής και ποδοσφαιριστές ξεκουράζονται, επικρατεί μεγάλη ένταση στο στρατόπεδο της Γιουβέντους. Διαβάστε περισσότερα »

Εξαλλος ο Μπονούτσι: Θα προστατέψω το όνομα και την τιμή μου. Ο Λεονάρντο Μπονούτσι πήρε θέση για όσα γράφονται τις τελευταίες μέρες σχετικά με το ημίχρονο του τελικού του Champions League. Διαβάστε περισσότερα »

Η εφημερίδα των Ανιέλι γράφει για το τι έγινε στο ημίχρονο με τη Ρεάλ και αναφέρει πως ένας παίκτης χαστούκισε έναν άλλον! Η εφημερίδα των Ανιέλι ασχολείται με όσα φημολογείται ότι έγιναν στο ημίχρονο του τελικού. Διαβάστε περισσότερα »

Ο ρόλος του Μπονούτσι στον φημολογούμενο καυγά στα αποδυτήρια του αγώνα με τη Ρεάλ. Η La Repubblica δίνει συνέχεια στις φήμες ότι κάτι περίεργο έγινε στα αποδυτήρια της Γιουβέντους στο ημίχρονο του τελικού του Champions League. Διαβάστε περισσότερα »

Τι έγινε στο ημίχρονο του τελικού με τη Ρεάλ; Οι φήμες και ο «καπνός» που υπάρχει... Συνέβη κάτι στο ημίχρονο του Γιούβε-Ρεάλ που επηρέασε το τελικό αποτέλεσμα; Κανείς δεν έχει την απάντηση αλλά η φήμη υπάρχει. Διαβάστε περισσότερα »



1 σχόλιο:

  1. Θέλει η διοκηση να πουλήσει Μπονουτσι.Δεν πειράζει έχουμε Μπενάτια και 37χρονο Μπαρζάγλι για να τον αντικαταστήσουν.

    ΑπάντησηΔιαγραφή