Κυριακή, 18 Ιουνίου 2017

Μια καλή πρόταση περιμένει η Γιούβε για να διώξει τον Ντάνι Αλβες

Η εφημερίδα της οικογένειας Ανιέλι επιβεβαιώνει ότι ο Ντάνι Αλβες είναι προς την έξοδο.

Σύμφωνα με σημερινό ρεπορτάζ της La Stampa, οι μπιανκονέρι περιμένουν την επίσημη πρόταση της Μάντσεστερ Σίτι για να της πουλήσουν τον Βραζιλιάνο δεξιό μπακ.

Η εφημερίδα υποστηρίζει ότι η... συμβουλή του Αλβες στον Πάουλο Ντιμπάλα εξόργισαν οπαδούς και διοίκηση, η οποία δεν είχε δει με καλό μάτι και το γεγονός ότι ο Βραζιλιάνος βιάστηκε να εκφράσει την έντονη επιθυμία του να ανανεωθεί από τώρα το συμβόλαιο του ως το 2019.


Σχετικά θέματα

Η απάντηση του Ντάνι Αλβες για το βίντεο του Ιγκουαΐν: Μη γράφετε μαλ... Ο Ντάνι Αλβες χαρακτηρίζει «μαλ...» τα όσα γράφονται για το βίντεο του Γκονσάλο Ιγκουαΐν. Διαβάστε περισσότερα »

Με ένα βίντεο που κατέβηκε, ο Ιγκουαΐν αποχαιρέτησε τον Ντάνι Αλβες που είναι τελειωμένος στη Γιούβε. Ενα βίντεο του Γκονσάλο Ιγκουαΐν, το οποίο... εξαφανίστηκε γρήγορα, μάλλον δείχνει ότι ο Ντάνι Αλβες τελείωσε από την Γιουβέντους. Διαβάστε περισσότερα »

Αβέβαιο, μετά τα όσα είπε, το μέλλον του Ντάνι Αλβες στη Γιουβέντους. Οι δηλώσεις του Ντάνι Αλβες για τον Πάουλο Ντιμπάλα είναι πολύ πιθανό να τον απομακρύνουν από τη Γιουβέντους. Διαβάστε περισσότερα »

Η συμβουλή του Ντάνι Αλβες στον Ντιμπάλα που δεν αρέσει σε κανέναν στη Γιουβέντους. Ο Ντάνι Αλβες... σοκάρει με την συμβουλή που δίνει στον Πάουλο Ντιμπάλα. Διαβάστε περισσότερα »
Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου