11 Ιουν 2017

Η άτυπη συμφωνία που έγινε μεταξύ Γιουβέντους και Αλέγκρι

Μια ξεχωριστή συμφωνία φέρονται να έκαναν οι Γιουβέντους και Μασιμιλιάνο Αλέγκρι, ενόψει του νέου συμβολαίου.

Επισήμως, φυσικά, δε θα το παραδεχθεί ποτέ κανείς και για να είμαστε ειλικρινείς δεν μπορούμε να ξέρουμε και αν ισχύει. Δημοσιογράφοι που είναι κοντά στη Γιούβε, πάντως, υποστηρίζουν ότι υπάρχει μια συμφωνία ανάμεσα στις δύο πλευρές που δεν έχει μεταφερθεί στο χαρτί. Μια συμφωνία που αφορά τη νέα σεζόν.

Σύμφωνα με όσα υποστηρίζουν οι συγκεκριμένες πηγές, Γιουβέντους και Αλέγκρι θα χωρίσουν φιλικά αν η ομάδα δεν είναι στον τελικό του Champions League και τη νέα σεζόν. Αυτός είναι ξεκάθαρα ο στόχος πλέον, όλα τα άλλα (πρωτάθλημα) ακολουθούν.


Διοίκηση και προπονητής, επομένως, φέρονται να έχουν συμφωνήσει σε αυτό: Αν η Γιούβε δεν είναι στον τελικό του Champions League και το 2018, οι δρόμοι τους χωρίζουν. Αν είναι, αποφασίζει ο Μαξ αν θα συνεχίσει για τα υπόλοιπα δύο χρόνια του συμβολαίου του ή αν έχει κλείσει ο κύκλος του, ανεξάρτητα από το τι θα γίνει στο Κίεβο.


1 σχόλιο:

  1. Μακάρι να είναι και του χρόνου, αν και το βλέπω λίγο δύσκολο με πέρα των ισπανικών θα αγωνίζονται να το πάρουν η Μπάγερν, η Παρί και οι αγγλικές ομάδες.. Φέτος ήταν ευκαρία.. Μακάρι να είμαστε στον τελικό και του χρόνου, αν και το βλέπω πολύ δυσκολότερο από φέτος.. Chris il Capo

    ΑπάντησηΔιαγραφή