6 Ιουλ 2017

Τα 30 εκατ. ευρώ και το μη κοινοτικό διαβατήριο

Το ίδιο κοστολογούν οι Ρεάλ Μαδρίτης και Παρί Σεν Ζερμέν τους Ντανίλο και Σερζ Οριέ αντίστοιχα.

Αυτοί οι δύο είναι που ακούγονται ως υποψήφιοι για να πάρουν τη θέση του Ντάνι Αλβες και η Γιουβέντους ξέρει ότι θα πρέπει να δώσει τα ίδια λεφτά και για τους δύο. Αυτό, τουλάχιστον, θέλουν οι ομάδες τους, αφού Ρεάλ και Παρί τους κοστολογούν στα 30 εκατ. ευρώ.


Πέρα από το οικονομικό πάντως, με τους μπιανκονέρι να μην έχουν διάθεση να δώσουν τόσα για κανέναν από τους δύο, είναι θέμα και το μη κοινοτικό διαβατήριο. Κανείς από τους δύο δεν το έχει και αυτό σημαίνει ότι αν, για παράδειγμα, η Γιούβε αποκτήσει τον Ντάγκλας Κόστα, δεν θα μπορεί να πάρει ούτε τον Ντανίλο, ούτε τον Οριέ.


3 σχόλια:

  1. δεν θα ήταν καλύτερα να πάρει μπέγιεριν με 50 εκ. που είναι καλύτερος και από τους δυο και πιο νέος?

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Καλα οτι να'ναι ειστε! Ο Aurier εχει γαλλικο διαβατηριο και επειδη ειχε καθυστερησει η εκδοση του δεν επαιξε στο παρα 5 για την εθνικη Γαλλιας στο mundial του 14.

    Ειτε τα γραφετε εσεις, ειτε τα κανετε αναπαραγωγη καλο θα ηταν να τα ψαχνετε πρωτα,και το λεω με καθε εκτιμηση και σεβασμο προς την δουλεια σας.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Σχετικά με το ειδησεογραφικό θέμα…

      Όλα τα ιταλικά ΜΜΕ γράφουν εδώ και δύο μέρες ότι ο έλεγχος των εγγράφων του έδειξε ότι δεν έχει τελικά γαλλικό διαβατήριο. Αρα, η Γιουβέντους, ο μάνατζέρ του και όλοι οι δημοσιογράφοι που μιλάνε με τη Γιούβε δεν ξέρουν τι τους γίνεται.

      Δεν εγκρίθηκε η αίτησή του για γαλλικό διαβατήριο. Απλά στο γαλλικό πρωτάθλημα παίζει σαν Γάλλος επειδή η Γαλλία με τις πρώην αποικίες της έχει κάτι περίεργους κανονισμούς.

      Σχετικά με το σχόλιό σου, όταν κάποιος γράφει «Καλά ό,τι να 'ναι είστε» δεν μπορείς να πεις πως δείχνει να εκτιμά και σέβεται τη δουλειά που γίνεται στο μοναδικό ελληνικό σάιτ που γράφει αποκλειστικά για τη Γιουβέντους. Στο σάιτ που παράγει καθημερινά πρωτογενές υλικό.

      Forza Juve!

      Διαγραφή