31 Ιουλ 2017

Η μεγάλη φωτιά που θ’ ανάψει ο Μέσι στη Γιουβέντους

Ο Λιονέλ Μέσι φέρεται να κάνει τον μεταγραφικό σχεδιασμό της Μπαρτσελόνα και να θέλει τον Πάουλο Ντιμπάλα.

Ο Νεϊμάρ δεν έχει κλείσει ακόμη οριστικά στην Παρί Σεν Ζερμέν αλλά θεωρείται όλο και πιο πιθανό, με αποτέλεσμα να υπάρχουν διάφορα δημοσιεύματα για τους υποψήφιους μεταγραφικούς στόχους της Μπαρτσελόνα. Ενας από αυτούς θα είναι και ο Ντιμπάλα, τον οποίο θέλει ο Μέσι.


Οπως γράφει το Don Balon συγκεκριμένα, ο Αργεντίνος άσος των μπλαουγκράνα είναι ουσιαστικά αυτός που κάνει τον μεταγραφικό σχεδιασμό της ομάδας και θεωρεί ιδανικό αντικαταστάτη του Νεϊμάρ τον Ντιμπάλα, για τον οποίο οι Καταλανοί θα είναι διατεθειμένοι να δώσουν 130-140 εκατ. ευρώ.

Στην Ιταλία πάντως, ακόμη και σε εκπομπές αργά χθες το βράδυ, άπαντες έλεγαν το ίδιο πράγμα: Η Γιουβέντους δεν πουλάει τον Ντιμπάλα για κανένα ποσό.


6 σχόλια:

  1. Τα προηγούμενα χρόνια έφυγε όλο το κέντρο (Πίρλο, Νιντάλ, Πογκμπα).Φέτος έχουν ήδη φύγει δύο από τους καλύτερους (Άλβες, Μπονούτσι).Αν φύγει έστω ακόμα ένας από Ντυμπάλα ή Σάντρο θα το έχουμε παραξεφτυλίσει το θέμα. Αυτοί οι δυο παίζουν τώρα. Αν είναι να δίνουμε τους καλύτερους, ας τους δώσουμε κι αυτούς τους δυο και τον Ιγκουαίν του χρόνου και να τελει'ωσει η ομάδα. Χθες η Ρόμα έπαιζε με πιο πολύ πάθος από εμάς. Chris il Capo

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Πόσο δίκιο έχεις ρε φίλε. Αυτοί (οι διοικούντες) δεν είναι ικανοί για τίποτε.
      Βλέπω ΡΕΑΛ, ΜΠΑΡΤΣΑ, MU και τρελαίνομαι που πάμε ρε .........

      Διαγραφή
  2. Λοιπον με 130-140εκ για Dybala συν τον Deulofeu βαζεις και κορδελα και τον αφνηvεις εξω απο το Ciutat Esportiva Joan Gamper!
    Μαζι με το ηδη υπαρχον διαθεσιμο budget εχεις περιπου 250εκ. Δινεις 40-50 για Hummels, 70 για Keita, Milinkovic-Savic πακετο, 30-35 για Cancelo και πιανεις τον πιτσαδορο καιτου λες μου φερνεις Verratti.
    Κανεις και ενα ξεσκαρταρισμα με Lichtsteiner, Rincón, Sturaro, Lemina, Cuadrado αλλα 50εκ minimum

    Απλα, ομορφα, ωραια και παιζεις 4-1-4-1(4-3-3) και στα επομενα 8 χρονια παιρνεις και το λιγοτερο 3 κουπες με τα μεγαλα αυτια!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. ..όπως πήραμε ξέρεις τι με τα 115 εκ. του Πογκμπά

      Διαγραφή
    2. ....... και μετά ξύπνησες!!!

      Διαγραφή
  3. Συμφωνώ απόλυτα! Πρέπει να δείξουμε λίγο σθένος και να μη πουλάμε απερισκεπτα.

    ΑπάντησηΔιαγραφή