15 Ιουλ 2017

Ολόκληρη η ανακοίνωση της Γιουβέντους που αποχαιρέτησε τον Μπονούτσι: Ηρθε νέος με ελπίδες, φεύγει με το DNA μας

Η Γιουβέντους ανακοίνωσε, με την σειρά της, την πώληση του Λεονάρντο Μπονούτσι, τον οποίο αποχαιρέτησε με ευχαριστίες.

Οι μπιανκονέρι επιβεβαίωσαν ότι η πώληση έγινε στα 42 εκατ. ευρώ και αφιέρωσαν το παρακάτω κείμενο στον Ιταλό αμυντικό...

«Ηταν μια υπόσχεση, ο Λεονάρντο Μπονούτσι, όταν το 2010 ήρθε στη Γιουβέντους. Ενας νέος με καλές ελπίδες και ασφαλές μέλλον, στο οποίο η Γιουβέντους αποφάσισε να βασιστεί για το μέλλον της.

Ειδικά το "μέλλον" ήταν το σύνθημα που πάντα ένωνε την Κυρία και τον Λέο: Ενα βλέμμα στους στόχους που πρέπει να επιτευχθούν, η επιθυμία να το κάνουμε μαζί, και να ζήσουμε εκπληκτικές εμπειρίες. Και έτσι ήταν: Σε λίγο χρόνο ο Μπονούτσι έγινε πρώτα βασικός, μετά σημείο αναφοράς, μετά ακρογωνιαίος λίθος μιας άμυνας που, στο πέρασμα των χρόνων, ανέβηκε ως μία από τις πιο δυνατές του κόσμου.


Και η Γιούβε, μόνο δύο χρόνια μετά την άφιξη του, ξανάρχισε να νικάει, για να μην σταματήσει ξανά: Εξι πρωταθλήματα, τρία κύπελλα, τρία Σούπερ Καπ, όλα τρόπαια που τα σήκωσε ο Λεονάρντο.

Ηταν πάντα ένα σημείο αναφοράς στους θριάμβους όπως και στις δύσκολες στιγμές, στις περίεργες περιόδους όπως και στις μεγάλες επιδρομές. Ο Λέο σταδιακά πήρε και τον ρόλο του οδηγού, μαζί με τους άλλους πιο έμπειρους ποδοσφαιριστές της ομάδας, για τους νέους που έρχονταν, για να τους δώσουν να καταλάβουν τι σημαίνει να έχεις το DNA της Γιούβε. Ενα DNA που ο ίδιος γνωρίζει καλά, πολύ καλά, λόγω των 319 συμμετοχών του, στις οποίες πέτυχε 19 γκολ, όπως και ο αριθμός της φανέλας του.

Τώρα θα φορέσει μια άλλη και για να τον χαιρετήσουμε δεν γίνεται παρά να του ευχηθούμε καλή επιτυχία για το μέλλον του, ευχαριστώντας τον για τα επτά υπέροχα χρόνια που ζήσαμε μαζί».


1 σχόλιο:

  1. Ξεκινήσαμε την βδομάδα νομίζωντας ότι θα κλείσουμε τρεις παίκτες τουλάχιστον και τελειώνει με αγορά ενός και πάλι πώληση βασικού.Ο Σάντρο ξέρει κανείς άμα θα μείνει ή φεύγει και αυτός;

    ΑπάντησηΔιαγραφή