25 Ιουλ 2017

Το σενάριο που θέλει τον Κουαδράδο εκτός Γιουβέντους

Ο Χουάν Κουαδράδο δεν μπορεί να είναι ακόμη 100% σίγουρος για την παραμονή του στη Γιουβέντους.

Σύμφωνα με διάφορα ρεπορτάζ, είναι ανοιχτό το ενδεχόμενο οι μπιανκονέρι να κινηθούν για ακόμη έναν επιθετικό ή εξτρέμ. Οι υποψήφιοι είναι δύο. Ο Πάτρικ Σικ και ο Κεϊτά Μπαλντέ. Και οι δύο, όμως, είναι περιπτώσεις που θα ξεκαθαρίσουν μέσα Αυγούστου.

Τότε αναμένεται να κάνει τις νέες εξετάσεις ο Σικ για να δει πώς εξελίσσεται το θέμα με την καρδιά του ενώ τότε θα ήθελε η Γιούβε να συζητήσει για τον Κεϊτά με τον Κλαούντιο Λοτίτο, προκειμένου να τον πιέζει ο χρόνος και να ρίξει τις απαιτήσεις του, οι οποίες είναι στα 30 εκατ. ευρώ και θεωρούνται υπερβολικές για ποδοσφαιριστή που έχει συμβόλαιο για μόνο ένα χρόνο ακόμη.


Οπως και να έχει, αν αποκτηθεί ένας εκ των δύο, ο Κουαδράδο κατά πάσα πιθανότητα θα πουληθεί. Αν δεν αποκτηθεί κανείς, ο Κολομβιανός θα παραμείνει κανονικά στη Γιουβέντους.


2 σχόλια:

  1. Ο κουαδραδο ειναι ενας ατζαμης αλλα γρηγορος και ευελικτος ποδοσφαιριστης. Θα ειναι μια πολυ καλη λυση απο τον παγκο, δεν ηταν λιγα τα παιχνιδια που αλλαζε οταν εμπαινε περσι αλλαγη. Ας πανε τα λεφτα σε Κανσελο και χαφ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Με Costa,Bernardeschi υπάρχει πλέον αρκετό βάθος στην επιθετική γραμμή.Επίσης με τη δυνατότητα των Ντιμπαλά-Μάντζουκιτς να αγωνίζονται και σε άλλη θέση πέραν εκείνης της κορυφής ο Αλέγκρι αποκτά μεγαλύτερη ευελιξία κινήσεων.Ο Κουαδράδο είναι ένας πολύ καλός εργάτης,απαραίτητος για ομάδες του επιπέδου αυτού.Επομένως θεωρώ κάπως άσκοπο να δαπανηθούν χρήματα για ένα ακόμα ακραίο την ώρα που αποχώρησε ο Ντάνι Άλβες και η μεσαία γραμμή θέλει κάτι ποιοτικότερο απο τους υπάρχοντες.

    ΑπάντησηΔιαγραφή