16 Ιουλ 2017

Ανοιχτό το ενεχόμενο να μην αντικατασταθεί ο Μπονούτσι

Ο Λεονάρντο Μπονούτσι είναι πιθανό να μην αντικατασταθεί από κανέναν στη μεταγραφική περίοδο.

Μπορεί να έχουν κυκλοφορήσει διάφορα σενάρια τις τελευταίες μέρες, για Καλντάρα, Ντε Φράι ή Μανωλά, αλλά δεν θα πρέπει να αποκλείεται τίποτα. Ακόμη και το να μην αποκτηθεί αντικαταστάτης του Μπονούτσι δηλαδή.


Σύμφωνα με τα ρεπορτάζ, στο Τορίνο σκέφτονται μήπως η προτιμότερη λύση είναι να προωθηθεί σε βασικός ο Ντανιέλε Ρουγκάνι δίπλα στον Τζόρτζιο Κιελίνι και να ρίξουν όλο το βάρος για την απόκτηση ενός ποδοσφαιριστή που μπορεί να κάνει τη διαφορά στη μεσαία γραμμή.

Σενάρια όλα προς το παρόν, τι θα γίνει θα το δείξουν τα γεγονότα στη συνέχεια του καλοκαιριού...


2 σχόλια:

  1. Ναι ο Ρουγκάνι ήρθε η ώρα να γίνει βασικός αι σίγουρα θα γίνει καλύτερος από τον Μπονούτσι . Βέβαια, καλό ήταν ο Μανωλάς αλλά έχει το μειονέκτημα ότι δεν είναι ιταλός. Ο Καλντάρα αν μπορεί ννα έρθει φέτος θα είναι δώρο θεού. Ο Ντε Σίλιο δεν μου πολυγεμίζει το μάτι και λένε να τον πάρουν για αλλάγή και όχι βασικό Ο Νταρμιάν είναι καλύτερος νομίζω... από τους ιταλούς αναφέρομαι. Chris il Capo

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Νομίζω ότι δεν είναι όντως ανάγκη να αποκτηθεί στόπερ αλλά θα ήταν χρήσιμος ο Καλντάρα.Εκτός και αν σκέφτονται να έρθει στο Τορίνο ενδεχομένως τον Ιανουάριο.Μπερναρντέσκι,Λοκατέλι και ένας καλός μέσος ακόμα και θα είναι πολύ καλύτερη η ομάδα.

    ΑπάντησηΔιαγραφή