5 Αυγ 2017

Τι σκέφτεται ένας παίκτης που κάθε μέρα είναι εκτός ομάδας; Στις ερωτήσεις απαντάει ο ατζέντης του Ρινκόν

Ο ατζέντης του Τόμας Ρινκόν μίλησε για το πώς αισθάνεται ο πελάτης του, αλλά και τλυς στόχους του, στη Γιουβέντους.

Τα μεταγραφικά σενάρια τον στέλνουν σε άλλες ομάδες με τη μορφή ανταλλάγματος, ένα καθεστώς που όσο να ’ναι, δεν αρέσει σε κανέναν.

Ο Νόρμαν Καπουότσο μίλησε εκ μέρους του ποδοσφαιριστή της Γιουβέντους και ακολουθούν τα σημαντικότερα όσων είπε.

- Ποιος είναι ο φετινός στόχος του Ρινκόν;
Θέλει να δώσει τον καλύτερο εαυτό του και να υπερασπιστεί μαζί με την υπόλοιπη ομάδα τους τίτλους που κατέκτησαν την προηγούμενη σεζόν.

- Τι σας είπε για την προετοιμασία-περιοδεία στην Αμερική;
Μου είπε πως ήταν ένα παραγωγικό διάστημα. Τα πάντα ήταν καλά οργανωμένα και έμεινε ευχαριστημένος από τα παιχνίδια του τουρνουά που έπαιξε.

- Εσείς πως είδατε τις εμφανίσεις του;
Τον είδα, όπως πάντα, συγκεντρωμένο. Αν και είναι οι πρώτοι αγώνες της σεζόν είναι σε πολύ καλή κατάσταση και έχει ενσωματωθεί και με τους νέους παίκτες που έχουν έρθει.


- Τι λέτε για όσα γράφουν οι εφημερίδες και στέλνουν τον πελάτη σας εκτός Γιουβέντους;
Υπήρξαν πολλά σενάρια για μεταγραφή του από τη Γιουβέντους. Νομίζω πως είναι πολύ νωρίς να μιλήσουμε για κάτι τέτοιο. Εχει συμβόλαιο και πρέπει να είναι αφοσιωμένος στην ομάδα του. Σε περίπτωση που έρθει μια πρόταση και αυτή η πρόταση ικανοποιεί τις προσδοκίες του παίκτη, θα εξετάσουμε τις επιλογές μας.

- Ποια είναι η γνώμη σας για τη Γιουβέντους; Μπορεί να κατακτήσει το Champions League της νέας σεζόν;
Η Γιουβέντους έχει πάντα κάποιες καλές σεζόν. Εχει πολλούς καλούς παίκτες που την κάνουν ανταγωνιστική στην Ευρώπη. Το παιχνίδι της, προσφέρει ισορροπία μεταξύ άμυνας και επίθεσης. Είμαι σίγουρος πως η Γιουβέντους θα πετύχει σπουδαία πράγματα.


2 σχόλια:

  1. Αυτός ο Ρινκόν μπορεί να μην είναι και ο καλύτερος στη θέση του αλλά κάτι που πραγματικά μου αρέσει πάνω του είναι η συνεχής και σκληρή δουλειά που κάνει γι'αυτό και πιστεύω πως αξίζει να μείνει άλλη μια χρονιά.Μάλλον είμαι ο μόνος που το πιστεύει αυτό αλλά αυτό δεν σημαίνει πως έχω και άδικο.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Είναι φιλότιμος. Δεν πρέπει να είσαι ο μόνος που σκέφτεσαι έτσι αλλά δε λείψει από την ομάδα και να φύγει. Forza Juve!

      Διαγραφή