11 Αυγ 2017

Παρασκηνιακή ιστοσελίδα γράφει για εξελίξεις επί προσωπικού και διαπραγματεύσεις για τον Αντρέα Ανιέλι

Ιστοσελίδα που ασχολείται με την οικογένεια Ανιέλι κάνει λόγο για τριετή τιμωρία του προέδρου και για διαπραγματεύσεις.

Σύμφωνα με το Dagospia, το οποίο ενδιαφέρεται ιδιαίτερα για το παρασκήνιο στην οικογένεια Ανιέλι αν και δεν έχει ιδιαίτερο ποσοστό επιτυχίας ως τώρα στις εκτιμήσεις/αποκαλύψεις του, ο πρόεδρος της Γιουβέντους απειλείται με αποκλεισμό τριών χρόνων για την υπόθεση με τους ultras και τις σχέσεις τους με την 'ndrangheta.

Αν επιβεβαιωθεί κάτι τέτοιο, βασικά ακόμη κι ένας χρόνος ή λίγους μήνες να είναι ο αποκλεισμός, πόσω μάλλον για τρία χρόνια, είναι προφανές ότι ο Ανιέλι δεν θα μπορεί τυπικά να έχει τη θέση του προέδρου και θα πρέπει να τοποθετηθεί κάποιος άλλος.

Το ρεπορτάζ του Dagospia ολοκληρώνεται με δύο «πληροφορίες». Εντυπωσιακές και οι δύο, αν μη τι άλλο…


Η πρώτη αφορά σε διαπραγματεύσεις που φέρονται να γίνονται ανάμεσα σε Αντρέα Ανιέλι και τον πρόεδρο της ομοσπονδίας, Κάρλο Ταβέκιο, για να μετατραπεί ο αποκλεισμός σε πρόστιμο. Σύμφωνα με το δημοσίευμα, η ομοσπονδία θέλει 10 εκατ. ευρώ και η Γιούβε προσφέρει 2,5.

Η δεύτερη αφορά σε φήμες για... αγορά της Γιουβέντους από τον ίδιο τον Ανιέλι. Συγκεκριμένα, το Dagospia υποστηρίζει ότι ο πρόεδρος αναζητάει συμπαίκτες στις ΗΠΑ για να αγοράσει τις μετοχές από την Exor της οικογένειας και ότι το ποσό που ζητάει ο Τζον Ελκαν είναι 1,8 δισ. ευρώ!  


2 σχόλια: