24 Αυγ 2017

Οι αντίπαλοι της Γιούβε και οι όμιλοι του Champions League

Ολοκληρώθηκε η κλήρωση για το νέο Champions League και πλέον μετράει αντίστροφα για να ξεκινήσει.

Η κλήρωση του θεσμού σηματοδοτεί την ευρωπαϊκή πορεία στα αστέρια, μέχρι το φινάλε στον τελικό του Κιέβου. Και αυτή η πορεία για τη Γιουβέντους ξεκινάει, στον 4ο όμιλο, με αντιπάλους την Μπαρτσελόνα, τον Ολυμπιακό και τη Σπόρτινγκ Λισαβώνας.


1ος όμιλος
Μπενφίκα
Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ
Βασιλεία
ΤΣΣΚΑ Μόσχας

2ος όμιλος
Μπάγερν Μονάχου
Παρί Σεντ Ζερμέν
Αντερλεχτ
Σέλτικ

3ος όμιλος
Τσέλσι
Ατλέτικο Μαδρίτης
Ρόμα
Καραμπάκ

4ος όμιλος
Γιουβέντους
Μπαρτσελόνα
Ολυμπιακός
Σπόρτινγκ Λισαβώνας


5ος όμιλος
Σπάρτακ Μόσχας
Σεβίλλη
Λίβερπουλ
Μάριμπορ

6ος όμιλος
Σαχτάρ Ντόνετσκ
Μάντσεστερ Σίτι
Νάπολι
Φέγενορντ

7ος όμιλος
Μονακό
Πόρτο
Μπεσίκτας
Λειψία

8ος όμιλος
Ρεάλ Μαδρίτης
Ντόρτμουντ
Τότεναμ
ΑΠΟΕΛ


8 σχόλια:

  1. Αδερφια θα βρούνε εισητήριο;;;;;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Από τη στιγμή που δεν υπάρχει κάτι επίσημο, εμείς δεν έχουμε να προτείνουμε κάτι. Forza Juve Alex!

      Διαγραφή
    2. Ελπίζω και εγώ όπως και εσείς να γίνει κάτι καλό. Το αίμα μας βράζει για αυτή την ομάδα!!! FORZA JUVE!!!

      Διαγραφή
  2. Δεν ειναι ευκολος ομιλος και θα χρειαστει προσπαθεια και συγκεντρωση σε ολα τα ματς. δεν υπαρχει πολυτελεια της πολυ κατωτερης ομαδας ωστε να ξεκουρασεις παιχτες και να κανεις ροτεσιον. η Μπαρτσα αν και πεσμενη παντα επικυνδυνη, ο ολυμπιακος δυνατος στην εδρα του και η Σπορτινγκ υπολογισημη οσο και οι αλλες 2 της πορτογαλιας. θα μπορουσε βεβαια να ηταν ευκολοτερη κληρωση, οπως και δυσκολοτερη. αλλα ειμαστε Γιουβεντους! καλη μας επιτυχια! Γιωργος Κ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Καλή επιτυχία στη ομαδαρα μας! !!!με την καλή αμυντικη λειτουργία που πρέπει να επαναποκτησουμε και τα επιθετικά βελοι που είχαμε και αποκτησαμε και την εμπειρία -σοβαρότητα και τη βαρύτητα της φανέλας μας ο δρόμος είναι μόνο ένας! !να ρημαξουμε τον κάθε αντίπαλο που μπαίνει στο δρόμο μας!!
    Αυτο που θα θελα να ζητήσω από το forza juve την σελιδα που εγώ προσωπικά μπαίνω διαβάζω και ενημερώνομαι πολλές φορές καθημερινά για την μεγάλη μου αγάπη είναι να μας πει πως θα μπορέσουμε να έχουμε εισιτήρια για το ματσ του Καραϊσκάκης με τον ολυμπιακό φυσικά στη θύρα των φιλοξενουμενων για να μπορέσουμε να χαρούμε και να χειροκροτησουμε την μεγάλη μας αγάπη όπως εμείς θέλουμε και όπως της αξίζει! !και δεν μιλάω μόνο για μεμονωμένα εισιτήρια αλλά για μια ομαδική κίνηση μέσα από το forza juve και τη famiglia bianconera !!!
    Stefanos Trikala! FORZA JUVE!!!!!!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Στέφανε το forzajuve.gr είναι ένα δημοσιογραφικό σάιτ με θέματα της Γιουβέντους. Ούτε σύνδεσμος είναι, ούτε fan page σελίδα στο facebook. Οπως καταλαβαίνεις, ένα δημοσιογραφικό σάιτ δε διοργανώνει εκδρομές η βρίσκει ταξίδια.

      Βέβαια, αν υπάρξει κάτι επίσημο φυσικά και θα δημοσιευθεί από το forzajuve.gr. Σε ευχαριστούμε για την καθημερινή εμπιστοσύνη που μας δείχνεις.

      Forza Juve!

      Διαγραφή
  4. 1η η Γιουβε... Το μυρμήγκι ο Ερνέστο δεν θα πάρει βαθμό στο Καραισκάκη θα είναι κομπλεξαρισμένος.

    ΑπάντησηΔιαγραφή