14 Αυγ 2017

Διάλογο σε έντονο ύφος είχαν Αλέγκρι και Κιελίνι

Για δεύτερη σερί χρονιά η Γιουβέντους έχασε το Σούπερ Καπ και για δεύτερη σερί χρονιά υπήρξαν νεύρα.

Τον περασμένο Δεκέμβριο οι μπιανκονέρι ηττήθηκαν από την Μίλαν στη διαδικασία των πέναλτι και η κάμερα έπιασε τον Μασιμιλιάνο Αλέγκρι να είναι έξαλλος με τους παίκτες του και να τα λέει σε έντονο ύφος με τους Μπέπε Μαρότα και Φάμπιο Παράτιτσι. «Θα τους αρχίσω στις κλωτσιές», ήταν τότε η ατάκα του Μαξ.

Χθες βράδυ στη Ρώμη δεν κατάφερε κάποιος να ακούσει τι έλεγε ο Αλέγκρι με τον Τζόρτζιο Κιελίνι αλλά τα έλεγαν σε έντονο ύφος μετά το ματς.


Ο τρόπος, άλλωστε, με τον οποίο ηττήθηκε η Γιούβε, δεχόμενη το τρίτο γκολ στο 93’ κι ενώ είχε ισοφαρίσει στο 90’, προκάλεσαν νεύρα τόσο στον προπονητή όσο και στους ποδοσφαιριστές και ο Αλέγκρι προτίμησε να τα πει με έναν από τους παλιούς και πιο έμπειρους της ομάδας.


5 σχόλια:

  1. ας κοιταξουν να συνελθουν καλυτερα μερικοι μερικοι διοτι το σαββατο ξεκιναει το πρωταθλημα και τον αλλον μηνα το τσαμπιονς λιγκ και δεν ειναι εικονα αυτην.
    συνελθετε. fino alla fine.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. εχω αρχισει να πιστευω οτι οι παιχτες πλεον θελουν ο αλεγκρι να αποχωρησει και μετα απο 2 περιστατικα στη μεση της σαιζον με ντιμπαλα μπονουυτσι και τον τελικο του τσουλου τα πραγματα δεν ειναι ιδια...η ομαδα παρολο που ειναι αρχη δειχνει τρομερο εκνευρισμο ο αλλεγκρι δε μπορει να διαχειριστει τα αποδυτηρια οι παιχτες τσακωνονται μεταξυ τους και οι μεταγραφες που πρεπει πλην της επιθεσεις δεν εχουν γινει ακομα...οταν εχεις διωξει πογκμπα βινταλ πιρλο και φερνεις κεντιρα ρινκον τοτε εισαι αξιος της μοιρας σου ο μαρκισιο περσι ηταν τραυματιας και ντεφορμε η μεταγραφη του βιτσελ δεν εγινε και ετσι η γιουβε με 4-2-4 εχασε το τσαμπιονς λιγκ...πλεον πολυ σωστα εφυγε και λεμινα και ρινκον και μακαρι και να φυγει κ ο ασαμοα αλλα αμα δεν παιρεις ενα πολυ καλο μεσο τοτε παλι θα εχει προβλημα...επισης ο πιανιτς ηρθε στην ομαδα σαν επιθετικος μεσος αυτον τον ρολο πλεον τον εχει ο ντιμπαλα...για αμυντικος μεσος παντως δεν ηρθε ο πιανιτς....εκτος απολα αυτα εφυγε ο μπονουτσι και κοψοχρονια οπως και ο ντανι αλβεζ χωρις να παρουμε αντιστοιχους παιχτες..καθε μερα διαβαζουμε ματιουντι επι 3 χρονια..εζονζι τσαν κτλ κανσελο οριε νταρμιαν..και αντι να ενσωματωθουνε γρηγορα στην ομαδα κανουμε σκοντο για 3-4 εκ...επισης θελουμε σεντερ μπακ...επρεπε ο καλνταρα να ερθει απο τωρα...ο μπαρζαλι γερασε ο μπενατια δεν κανει ο ρουγκανι παει στην ντισνειλαντ με την γκομενα με χασταγκ γλυκα ελαφακια...δηλαδη του χρονου τι θα κανουμε που δε θα υπαρχει μπονουτσι μπαρζαλι μπουφον???επισης το αλλο το καλαμπουρι με το σικ δεν το καταλαβα ποτε γιατι το παιδι ειναι παιχταρας...ΚΑΙ ΤΕΛΟΣ ΓΙΑ ΝΑ ΤΑ ΠΩ ΟΛΑ ΚΑΙ ΝΑ ΗΣΥΧΑΣΩ δεν γινεται ρε αλεγκρι να αγοραζεις αριστερο εξτρεμ το νταγλας το μπερναντεσκι και εσυ να συνεχιζεις να βαζεις το μαντζουκιτς δηλαδη ημαρτον θεε μου...αρκετα με αυτο το καλαμπουρι του 4-2-4 εφοσον εφυγε ο μπονουτσι με 2 μεσους ολες οι ομαδες θα μας κανουν πλακα...γυρνα το σε 3-4-3 η 4-3-3 χωρις μαντζουκις επιτελους και με 3 στο κεντρο ....δηλαδη με μαρκισιο και πιανιτς και κεντιρα...να μαρκαρει καποιος..και μπροστα νταγκλας πιπιτα και ντιμπαλα...ΟΡΙΣΤΕ ΤΑ ΕΙΠΑ ΚΑΙ ΗΣΥΧΑΣΑ..παρολα αυτα forza juve..

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Forza Juve Datene! Forza Juve!

      Καλά έκανες και τα είπες και ησύχασες. Μαζεμένα τα είχες. Κάποια σωστά, κάποια τραβηγμένα αλλά πονάς την ομάδα.

      Διαγραφή
    2. Το σχόλιο σου έφτασε μέχρι τον Μαρότα και ακούγεται ότι σύντομα θα δεις στην πόρτα σου 3 κουστουμάτους με φακέλους για το πρώτο σου συμβόλαιο.

      Διαγραφή
    3. Φιλε μου ποσο δικιο εχεις σε ολα.. εκτος ισως για τον Ρουγκανι ο οποιος δε φταιει που δεν τον δινει ευκαιριες ο μιστερ και παει να τον καψει. Forza Juve! Γιωργος Κ.

      Διαγραφή