30 Αυγ 2017

Νέα απίθανα πράγματα γράφει η Mundo για τον Ντιμπάλα και την Μπαρτσελόνα

Οι δημοσιογράφοι της El Mundo Deportivo πρέπει πραγματικά να βραβευθούν για όσα γράφουν για τον Πάουλο Ντιμπάλα.

Δεν ξέρουμε αν τους λένε κάποιοι να τα γράψουν ή αν τα σκέφτονται μόνοι τους, αλλά οι Καταλανοί δημοσιογράφοι είναι απίθανοι. Και γι’ αυτό γράφουν και απίθανα πράγματα, όπως για παράδειγμα και σήμερα.

Συγκεκριμένα, η El Mundo Deportivo αναφέρεται στην προσπάθεια της Μπαρτσελόνα να αποκτήσει τον Κουτίνιο της Λίβερπουλ και γράφει ότι επειδή οι Αγγλοι δεν πουλάνε, το plan B των μπλαουγκράνα είναι να κάνουν κίνηση για τον Ντιμπάλα.


Η εφημερίδα, δηλαδή, πιστεύει ότι η Γιουβέντους θα δεχόταν να πουλήσει τον Αργεντίνο μία μέρα πριν το τέλος της μεταγραφικής περιόδου, επειδή έτσι θέλουν αυτοί.

Αυτοί, οι οποίοι, για να μην ξεχνιόμαστε, όταν κατάλαβαν ότι ο Ντιμπάλα δεν το κουνάει από την Κυρία, είχαν φτάσει στο σημείο να γράψουν ότι η Μπαρτσελόνα δεν κάνει πρόταση για τον Πάουλο επειδή... δεν χωράει αγωνιστικά με τον Μέσι. 


4 σχόλια:

  1. Εγώ κάτι άκουσα κάτι ψιθύρους ότι έκαναν πρόταση ανταλλαγής του Ντυμπάλα με Μέσι και Ινιέστα μαζί..και ότι η υπόθεση θα έχει κλείσει αύριο αργά το βραδυ..χαχαχα! Chris il Capo

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Ακόμα πιο αστείο (ή τραγικό,οπως το βλέπει ο καθένας) είναι ότι υπάρχουν άνθρωποι που τα πιστεύουν αυτά που γράφει αυτή η εφημερίδα

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Είναι γενικότερο το φαινόμενο των ισπανών σε τάσεις... έπαρσης και αλαζονείας λόγω των επιτυχιών τους για πολλά χρόνια σε κάθε επίπεδο. Πραγματικά νομίζουν ότι ο κόσμος γυρίζει γύρω από την ισπανία και μόνο εκεί. Το έχω ξαναγράψει ότι ο υπόλοιπος κόσμος πρέπει να τους αντιμετωπίζει με χιούμορ για να τους προσγειώσει και αν ήμουν η Γιουβέντους θα άφηνα να διαρρεύσει στις εφημερίδες ότι ετοιμάζω κίνηση για τον Μέσι!Έτσι για την αλητεία...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. Πολύ σωστός ο φίλος απο πάνω. Πηγαίνετε να κάνετε μια πρόταση 300 μύρια για Μέσσι να τους κοπούν τα πόδια. Και 50 μαζί με Κέντρα για Ινιέστα να πέσει γέλιο. FORZA JUVE!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή